ΠΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ: «Θα σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά»

Η κόρη του Μίμη Δομάζου και υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη αποκαλύπτει μεταξύ άλλων στην "Α" την... προεκλογική συμβουλή που της έδωσε ο «στρατηγός» των γηπέδων

Πολλοί την ξέρουν ως την κόρη του Μίμη Δομάζου και της Ηούς Θεοδώρου. «Τίτλος τιμής», απαντά η ίδια, αλλά όσοι τη γνωρίζουν καλά πιστοποιούν πως δεν ήταν αυτό το κριτήριο που έκανε τους συνεργάτες του Κώστα Μπακογιάνη να ζητήσουν από τη Θεόπη (Πόπη) Δομάζου –γι’ αυτήν ο λόγος– τη συστράτευσή της στον αυτοδιοικητικό εκλογικό αγώνα για την πόλη της καρδιάς της, την Αθήνα. Μέτρησαν τα νιάτα, οι φρέσκιες ιδέες και κυρίως η μεγάλη όρεξή της να προσφέρει και να δουλέψει για τον εξωραϊσμό των προβλημάτων της πρωτεύουσας.

Γι’ αυτό τον αγώνα, αλλά και για τη συμβουλή που της έδωσε ο θρυλικός «στρατηγός» των γηπέδων πατέρας της, η Π. Δομάζου μίλησε στην «A» διαβεβαιώνοντας ότι θα παίξει… μπάλα όπου της ζητηθεί

Συνέντευξη στον Νίκο Τσαγκατάκη

 Σε μια εποχή που οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται την πολιτική αλλά και τη δημοσιογραφία, εσύ ασχολείσαι και με τα δύο. Τι σε έκανε να πας κόντρα στο ρεύμα;

«Στη ζωή μου κάνω πάντα αυτό που αγαπάω και που μου δίνει ενέργεια στην καθημερινότητά μου! Από πολύ μικρή μού τραβούσε την προσοχή ο χώρος της δημοσιογραφίας, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η επαφή με τον κόσμο.

»Οπότε δεν σκέφτομαι αν πηγαίνω κόντρα σε κάποιο ρεύμα, έχω τους στόχους μου και θέλω πάντα να προσπαθώ με πολλή δουλειά να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα και να τους πετυχαίνω. Ο νέος μου στόχος και η μεγάλη μου αγάπη είναι η Αθήνα, η πόλη που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι. Έχω τόσο μεγάλη όρεξη να προσφέρω και να δουλέψω, έχω πάθος και ενέργεια και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή την ομάδα με αξιόλογους συνυποψήφιους, που δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο την Αθήνα και πώς θα την πάμε όλοι μαζί Ψηλά!»

Είσαι παιδί της Αθήνας με όλη τη σημασία της έκφρασης. Πόσο απέχει η πόλη από το να γίνει μία αληθινά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα;

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Όντως είμαι παιδί της πόλης αφού η γιαγιά και η μητέρα μου έχουν το πατρικό τους στο Μοναστηράκι, Ψυρρή, ο παππούς μου είχε το κατάστημά του στην οδό Σοφοκλέους, ο πατέρας μου τις δικές του επιχειρήσεις στην Πλάκα και στην πλατεία Βικτωρίας.

»Από μικρή περπατούσα στα δρομάκια του Ψυρρή, της Πλάκας, Αμπελοκήπους, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού –και ακόμα το κάνω– να περπατάω, να ζω και να εργάζομαι στο κέντρο.

»Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο στο Καρπενήσι, ως δήμαρχος, όσο και ως περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Οι ιδέες του και οι προτάσεις του είναι αληθινές, σύγχρονες και βαδίζουν στα επιτυχημένα πρότυπα ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Με τους 12 στόχους που έχουμε παρουσιάσει και με πολλή δουλειά, βήμα-βήμα, σε κάθε γειτονιά, αν μας δοθεί η δυνατότητα που το εύχομαι και πιστεύω πολύ σε αυτό και φυσικά στον Κώστα Μπακογιάννη, θα σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά.

»Πρώτοι στόχοι και σημαντικοί… Καθαριότητα-Πράσινο-Φως-Δημόσιος χώρος και η Αθήνα θα γίνει μια αληθινά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!»

«ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΦΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!»

Ποιος είναι δυσκολότερος ρόλος: αυτός πίσω από το μικρόφωνο ή μπροστά από τα προβλήματα που θα κληθείτε να λύσετε;

«Ο κάθε ρόλος έχει τις δυσκολίες του! Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή! Με πολλή δουλειά προχώρησα και συνεχίζω στον χώρο της δημοσιογραφίας και με πολλή δουλειά, αγάπη και ενέργεια “θα παίξω μπάλα” στην τοπική αυτοδιοίκηση και όπου μου ζητηθεί και μου πει ο κ. Μπακογιάννης! Είμαι εδώ να βοηθήσω με τις ιδέες μου, με όρεξη και με αληθινή αγάπη για την πόλη μου.

»Θέλω να πω εδώ ένα ευχαριστώ στον Κώστα Μπακογιάννη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να είμαι στο συνδυασμό του».

Ξεπερνώντας το κοινότυπο για το βάρος του επιθέτου Δομάζος, να ρωτήσω τι συμβουλή έδωσε ένας «Στρατηγός» στην κόρη του δύο εβδομάδες πριν από το εκλογικό «ματς»;

«Οι γονείς μου είναι πάντα στο πλευρό μου σε κάθε μου βήμα! Η συμβουλή που μου έχει δώσει ο πατέρας μου και με αυτήν πορεύομαι είναι πως μόνο με πολλή, σκληρή δουλειά, επιμονή, πείσμα και αγάπη γι αυτό που επιλέγει κάποιος να κάνει θα πάει μπροστά και θα πετύχει. Αυτό και προσπαθώ να εφαρμόζω σε όλη μου τη ζωή!»

Θα γίνει… hit η «Αθήνα Ψηλά»;

«ΗΙΤ = επιτυχία = Αθήνα Ψηλά! Ο καλύτερος συνδυασμός, με την καλύτερη ομάδα και τον Κώστα Μπακογιάννη δήμαρχο της πόλης μας!»

 

Διαβάστε επίσης