Συνεργασία Σαββίδη – Μυτιληναίου και άλλα παραμύθια…

Ευφάνταστοι δημοσιογράφοι διακινούν σενάρια για συνεργασία των δύο επιχειρηματιών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, στη Νέα Τούμπα και στον ΠΑΟΚ(!!!)

Κατά καιρούς ακούμε διάφορα.

Ειδικά στον τομέα των επιχειρήσεων, οι συντάκτες σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μιλούν για κόντρες, συνεργασίες, επιχειρηματικά όνειρα και μη, και έχουν κάθε ημέρα να παρουσιάσουν μια ιστορία, που οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες προσπαθούν να ξεχωρίσουν –ή και να ερμηνεύσουν– την αλήθεια της «είδησης» από την εσφαλμένη πληροφόρηση του μέσου ή –και πολλές φορές– την υποβολιμαία ανάδειξή της για επιχειρηματικούς συνήθως λόγους.

Μια είδηση αυτής της μορφής ήταν τα γραφόμενα περί συνεργασίας του Ομίλου Μυτιληναίου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη με «κουμπάρο» τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΘ, Στέλιο Αγγελούδη.

Έτσι, «πληροφορηθήκαμε» ότι μεταξύ Βαγγέλη Μυτιληναίου και Ιβάν Σαββίδη γίνονται συζητήσεις για αγορά του μεριδίου του Γιάννη Μυτιληναίου, ότι ο Όμιλος Μυτιληναίου θα μπει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχει στην κατασκευή της Νέας Τούμπας, και ακόμη ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τα ιδιοκτησιακά του ΠΑΟΚ.

Εντάξει, δεν λέμε, και οι δημοσιογράφοι ως άνθρωποι πρέπει καμιά φορά για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο να γράφουν και κάποια μα@@κία.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, μιλάμε για χοντρή μα@@κία! Και αυτό επειδή ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, μετά την οδυνηρή εμπειρία που είχε με τον Ηρακλή, βλέπει ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση και μόνο όταν παίζει η Ντόρτμουντ!!!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αφορούν επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Ιβάν και Ομίλου Μυτιληναίου, στενός συνεργάτης του Ομίλου, ως απάντηση, μας έθεσε το παρακάτω ερώτημα:

«Πώς είναι δυνατόν την ώρα που ο Όμιλος Μυτιληναίου σχεδιάζει να φύγει από το Ελληνικό Χρηματιστήριο λόγω χαμηλών αποδόσεων και να πάει στη Wall Street, να συνεργαστεί με επιχειρηματία που ήδη οι Αμερικανοί τον έχουν βάλει στο σημάδι, και για τον λόγο αυτό αναζητούν τον διάδοχό του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Πέραν βεβαίως του γεγονότος ότι άλλα είναι τα “κυβικά” του Ομίλου και άλλα του κ. Σαββίδη».

Απάντηση αποστομωτική, μη επιδεχόμενη αντίρρησης. Γι’ αυτό και τη δημοσιεύουμε…

Διαβάστε επίσης