Συνεργασία του “Real FM” με το “BBC World Service” (φωτό)

Οι ακροατές θα ενημερώνονται ζωντανά από δίκτυο ανταποκριτών σε όλον τον κόσμο

Μία σημαντική συνεργασία εγκαινιάζει ο “RealFM”, με το “BBC World Service” (Παγκόσμια Υπηρεσία του BBC).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι ακροατές του “RealFM” στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των συνεργαζόμενων περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται από το “BBC” μέσω ζωντανής σύνδεσης με τα στούντιο του Λονδίνου και το δίκτυο ανταποκριτών του “BBC” σε όλον τον κόσμο και με προηχογραφημένες μεταδόσεις.

Από τις συχνότητες του “RealFM” θα μεταδίδονται δελτία διεθνών ειδήσεων από το “BBC”, αλλά και εκπομπή ανάλυσης της διεθνούς επικαιρότητας, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των γεγονότων. Επίσης, δελτίο οικονομικών ειδήσεων, εκπομπή με τα νέα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και παρουσίαση των τάσεων στη διεθνή μουσική σκηνή.

Οι εκπομπές αυτές απευθύνονται σε ένα μεγάλο μέρος του ραδιοφωνικού κοινού που δείχνει όλο και εντονότερο ενδιαφέρον για διεθνή ενημέρωση και που παρακολουθεί την επικαιρότητα στα αγγλόφωνα ΜΜΕ, αλλά και στο πλήθος των αλλοδαπών κατοίκων και επισκεπτών, την ώρα που το ραδιόφωνο παραμένει μία σημαντικότατη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης