Συνεταιρισμοί: εξ ιδίων τα βέλη…

Κακό μπελά έχουν βρει ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με το νόμο περί συνεταιρισμών, αφού ο νόμος, τον οποίο υπερψήφισαν και υπερθεμάτισαν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, έχει δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα, απ΄ αυτά που πήγε να λύσει.

Επειδή πια δεν είναι υπαίτιοι μόνο για τη μερίδα τους, αλλά για όλα και την προσωπική τους περιουσία οι συνεταιριστές, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη θέλει να μπει κανείς, στο προεδρείο. Ο κίνδυνος είναι ορατός να μένουν το επόμενο διάστημα θέσεις, που δεν θα συμπληρώνονται, αφού λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά απειλούνται άμεσα λογαριασμοί και χρήματα, με κατασχέσεις.

Επιπλέον, φημολογείται πως έγγραφο που στάλθηκε πολύ ψηλά περί συνεταιρισμών, δεν αφορούσε όλους τους υγιείς συνεταιρισμούς αλλά κατά το δοκούν. «Άλλη εικόνα προσπαθούν να περάσουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κι άλλη ισχύει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αλλά όσο του παρουσιάζουν άλλη εικόνα, τόσο θα χάνουμε την ύπαιθρο», μας έλεγαν πηγές που φαίνεται να γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα.

Α.ΣΤ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα