Συνοδός ασθενούς πήγε να πνίξει νοσοκόμα γιατί… βιαζόταν να φύγει

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου, όταν ένας συνοδός ασθενούς πήγε να πνίξει νοσοκόμα για΄τι εώρησε ότι καθυστερούσε να εκδώσει το εξιτήριο για τη νοσηλευόμενη σύζυγό του!

Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου έσωσε από τα χέρια του μαινόμενου συνοδού την άτυχη νοσηλεύτρια, η οποία τρομοκρατήθηκε καθώς ο… ζόρικος άνδρας λίγο έλειψε να την πνίξει!

Ο ίδιος ειδοποίησε και την Αστυνομία, αλλά πριν φτάσουν τα περιπολικά ο ηλικιωμένος πρόλαβε να φύγει από το νοσοκομείο με τη σύζυγό του. Ωστόσο, ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Το άγριο επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο «νταής» ζήτησε από τις νοσηλεύτριες να βγάλουν την «πεταλούδα» από το χέρι της συζύγου του για να αφαιρέσουν τον ορό και να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, εκείνες ήταν απασχολημένες με άλλους ασθενείς και ο ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη νοσηλεύτρια.

Διαβάστε επίσης