ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη και επιβάρυνση»

«Επικίνδυνο» χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε μέρα που περνά, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι», ανέφερε η Κουμουνδούρου και προσέθεσε: «Από εκεί που τόσους μήνες ανόητα μιλούσε για πανδημία ανεμβολίαστων, στέλνοντας λάθος μηνύματα εφησυχασμού, ξαφνικά ανακάλυψε ότι πρέπει να γίνονται μαζικοί έλεγχοι και τεστ σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ειδικά την περίοδο των γιορτών που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός των πολιτών».

«Με λίγα λόγια», υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, «παραδέχεται πως οδήγησε στο σημερινό χάος της πανδημίας».

Η Κουμουνδούρου τόνισε πως «ακόμα και τώρα όμως, αντί για μαζική αποζημίωση των υποχρεωτικών τεστ από το κράτος, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τα λάθος μηνύματα στους πολίτες, αφού δια του εκπροσώπου του είπε ξεκάθαρα σήμερα ότι αν αποφασιστεί rapid test και για τους εμβολιασμένους, το κόστος θα το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή ‘αν θέλετε να προστατευθείτε και να προστατέψετε τους γύρω σας, πληρώστε από την τσέπη σας’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη και επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα