ΣΥΡΙΖΑ για Πνευματικό: «Too little, too late»

Ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας η καθυστερημένη αποπομπή του

Για καθυστερημένη απόφαση μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αποπομπή του Σπύρου Πνευματικού από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, που δεν θα ερχόταν εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε αποκαλύψει την κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη μεριά του σχολίασε την είδηση της απομάκρυνσης του κ. Πνευματικού από τις λίστες, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο με τη χαρακτηριστική φράση «Too little, too late», ενώ κάλεσε εκ νέου την κ. Μητσοτάκη με μία δημόσια αντιπαράθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Σπύρο Πνευματικό από τις λίστες της ΝΔ με τεράστια καθυστέρηση και μετά τις δύο παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα, τόσο χθες στο ΣΚΑΙ όσο και σήμερα στη συνέντευξη Τύπου, συνιστά ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας της ΝΔ στην Υγεία.

Το επιτελείο Μητσοτάκη ήταν ο μόνος κύκλος ανθρώπων σε όλη τη χώρα που δεν αισθάνθηκε ανατριχίλα με την αδιανόητη δήλωση περί διαλογής ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, προκειμένου να μειωθεί το κόστος περίθαλψης.

Αρχικά επιχείρησαν να κουκουλώσουν το ζήτημα, με μία δήλωση ανασκευής του ίδιου του κ. Πνευματικού. Έπρεπε να περάσουν 24 ώρες και να σηκωθεί τσουνάμι πολιτικών και κοινωνικών αντιδράσεων για να αντιληφθεί η ΝΔ πως αυτή η χυδαία υπόθεση δεν μπορεί να κουκουλωθεί.

Και ο κ. Πνευματικός δεν θα αποπεμπόταν εάν ο κ. Τσίπρας δεν είχε ξεκαθαρίσει πως η δήλωσή του αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για την Υγεία.

Μπορεί ο κ. Πνευματικός να φεύγει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αυτό που μένει ωστόσο είναι η αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας της ΝΔ για την Υγεία: Περαιτέρω συρρίκνωση του ΕΣΥ, ιδιωτικοποιήσεις και υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν καθολικής περίθαλψης στο βωμό του κόστους.

Στις 25 Ιουνίου συγκρούονται δύο αντίθετα σχέδια και για την Υγεία: αυτό της ΝΔ και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα