ΣΥΡΙΖΑ: «Η Βαρυμπόμπη κάηκε και η Κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται»

«Προκλητική η κυβέρνηση που αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δύο και τριών Μποφόρ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Mε ανακοίνωση  του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιτίθεται στη κυβέρνηση για τη στάση της σχετικά με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει: «Αυτές τις δύσκολες ώρες που μετράμε τις πληγές μας η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐδια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά. Ωστόσο αυτοί που την είχαν επανειλημμένα επιλέξει στο παρελθόν, θα περιμέναμε σήμερα που έχουν την ευθύνη, τουλάχιστον να μη προκαλούν».

«Αποτελεί πρόκληση οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο που λειτούργησε υποδειγματικά, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δυο και τριών Μποφόρ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η απουσία ανέμου, ευτυχώς, μας έσωσε από τα χειρότερα». «Ας είναι λοιπόν λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση. Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη, αντί να κάνει καταδρομικές και απολύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί, για να αποφύγει να τους συναντήσει», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα