ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραμέως – Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους δύο υπουργούς «να παραιτηθούν σήμερα κιόλας»

Για «αλαζονεία και καθεστωτική αντίληψη» κατηγορεί τους υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε «προεκλογικά κέντρα».

Για το ίδια πράγμα είχε κατηγορήσει τον Τάκη Θεοδωρικάκο η Κουμουνδούρου προ ημερών, όμως αυτή τη φορά στρέφει τα πυρά της εναντίον της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύουν ότι το κράτος τούς ανήκει κι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα», ενώ παραθέτει τις ενέργειες των δύο υπουργών εν μέσω προεκλογικής περιόδου:
«Η κ. Κεραμέως έστειλε email στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, όπου καλούσε να ψηφίσουν τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας.

»Ο δε κ. Πλεύρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Kontra News,  έστειλε email προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας για προεκλογική του συγκέντρωση. Αποκάλυψη που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα».

«Να παραιτηθούν από υπουργοί σήμερα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «το λιγότερο που έχουν να κάνουν Κεραμέως και Πλεύρης είναι να παραιτηθούν σήμερα κιόλας από υπουργοί».

Και καταλήγει πως όλα αυτά συμβαίνουν, «ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος που προωθούσε την υποψηφιότητά του από τους επίσημους λογαριασμούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», σημειώνοντας πως «στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει ‘Ως εδώ!’ στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα