ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα στήριξης για εργαζομένους και επιχειρήσεις

«Να δοθεί στο σύνολό του το Δώρο Χριστουγέννων» , αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου

Τη χορήγηση του συνόλου του Δώρου Χριστουγέννων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας την ανάγκη για λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αρνείται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» και υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία σήμερα να δει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι από τα μέτρα στήριξης μέσω της διαμαρτυρίας τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αρνείται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση που επιδοτεί την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και νομιμοποιεί την απλήρωτη εργασία δεν ανέχεται τη κριτική.

Σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να δει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι από τα μέτρα στήριξης. Μία ειρηνική διαμαρτυρία εκλεγμένων εκπροσώπων από τον κλάδο του επισιτισμού και της εστίασης, που αριθμεί 400.000 εργαζόμενους, κατέληξε σε προσαγωγές.

Για άλλη μια φορά ζητάμε την άμεση χορήγηση του συνόλου του δώρου Χριστουγέννων και ουσιαστικά μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Οι κοινωνικές διεκδικήσεις δεν θα μπουν σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα