ΣΥΡΙΖΑ: «Μήπως υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»

«Καρφιά» της Κουμουνδούρου μετά την απόφαση Μητσοτάκη να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ

«Καρφιά» τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΚΙΝΑΛ «πέταξε» ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφορικά με την απόφαση Μητσοτάκη να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου καλεί τη Φώφη Γεννηματά να απαντήσει αν υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ, δεδομένου ότι η κα Διαμαντοπούλου προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ, δεν παρέλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναφερθεί και στο δημόσιο σχόλιο του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σχολίασε ότι το ΚΙΝΑΛ μάλλον συγκυβερνά με τη ΝΔ, «αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και «με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε». Αναμένουμε με ενδιαφέρον η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα