ΜΑΞΙΜΟΥ: «Πάει η Novartis, θα “παίξουμε” Τζήλο και Μαρινάκη…»

Με τις διώξεις να πηγαίνουν στα… βράχια, η κυβέρνηση επικεντρώνεται στο «χαρτί» του Τζήλου, όπου με σπόντες και δίχως στοιχεία υπονοεί ως ηθικό αυτουργό τον Β. Μαρινάκη, μήπως και πάρει καμία ψήφο στη Μακεδονία μετά το ξεπούλημα του ονόματος

Πριν από μερικές βδομάδες η «Α» το έγραψε καθαρά. Ο Θανάσης Τζήλος θα παίξει την πιο σοβαρή μπάλα στις εκλογές. Αυτός θα είναι οι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος Τσίπρας, τώρα. Ο Αλέξης είναι για να λέει ότι του κάνει κουνήματα η Φώφη και δεν θέλει να κάνουνε προξενιό με το ΚΙΝΑΛ. Ο Τζήλος είναι το αφεντικό. Εκεί θα παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γύρω-γύρω από τον Μαρινάκη. Εκεί θα στήσει το γαϊτανάκι – προεκλογικό κέντρο.

Κι έπεσε μέσα, βέβαια, η «Α». Σαν κάλπικη δεκάρα τον διαβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση προσωπική ο Μαρινάκης, ανακοίνωση – απάντηση ο Αλέξης. Έτσι θα πάει το έργο μέχρι τις εκλογές. Και ποιος πίνει εις υγείαν των κορόιδων; Ο Βασιλομπίλαρος ο Γκαγκάτσης.

Με τίποτα δεν φεύγει ο Βασίλης. Άπαξ και το ζήτησε στην ανακοίνωση ο Μαρινάκης, ο Βασιλάκης Καΐλας μένει κανονικά στη Super League κι ας έχει πέντε χρόνια φυλάκα στην πλάτη. Έτσι, για τσαμπουκά, μένει. Κι αν πάει κόντρα στον νόμο, δεν τρέχει και τίποτα.

Παράνομος ήταν στη Super League o Βασίλης και πριν καταδικαστεί, παράνομος και τώρα. Κι άπαξ ο Βασιλειάδης παρανόμησε μία φορά, παρανομεί και δεύτερη που δεν εφαρμόζει τον νόμο Φλωρίδη. Κανένα πρόβλημα. Ξεφύγαμε, όμως.

Άπαξ και τα σκάνδαλα δεν του βγαίνουν του Αλέξη, το χαρτί του Μαρινάκη θα παίξει. Όχι φόρα-παρτίδα, όμως. Σατανάδες είναι αυτοί, ρε. Λίγο-λίγο τα βγάζουνε προς τα έξω στο Σαββιδοτεχνείο, για να γίνει συνείδηση ότι ο Μαρινάκης είναι πίσω από το ξύλο στον Τζήλο, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο στοιχείο στη δικογραφίας εις βάρος του.

Φάνηκε πολύ καιρό τώρα με τη δικογραφία. Πρώτα, ότι ο ένας δράστης έμενε στο Φάληρο, μετά ότι δούλευε σε εταιρεία προέδρου μεγάλης ΠΑΕ κι άλλες τέτοιες παπαριές. Άμα είσαι μάγκας, γράψε το όνομα, σου λέω εγώ. Φόρα-παρτίδα.

Μίλησε, λέει, άνθρωπος από το περιβάλλον του Μαρινάκη μ’ έναν δράστη. Μάλιστα. Και γιατί δεν γράφουνε τι ειπώθηκε; Γιατί δεν ξέρουνε τι ειπώθηκε. Γι’ αυτό δεν γράφουνε τίποτα οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Ενώ, τώρα, μια χαρά το πάνε το έργο. Δημιουργούν εντυπώσεις. Το καλύτερο πράγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα θυμάται η Ελλάδα. Να δημιουργεί εντυπώσεις.

Φοβερά πράγματα έχω να σου πω σήμερα. Για τον Τσίπρα, τον Ιβάν και τον Μαρινάκη. Πάμε παρακάτω. Σιγά-σιγά. Τι να κάνει, δηλαδή, ο Τσίπρας; Να βγει, να πει τι στον ελληνικό λαό; Ότι η χώρα πάει μπροστά, όπως λέει η ΕΡΤ συνέχεια, επειδή η Ελλάδα βγήκε στις αγορές;

Και τι έγινε που βγήκε; Μπήκε κανένα φράγκο στις τσέπες σου; Ή θα βγει να πει για το δημογραφικό; Μειώνεται ο πληθυσμός των Ελλήνων, σου λέει ο Αλέξης, έχουμε πρόβλημα. Μάλιστα. Θα μειωθεί, σου λέει, κατά 2,5 εκατομμύρια το 2050. Μάλιστα.

Καλά, οι Έλληνες θα είναι 8 εκατομμύρια τότε. Οι ξένοι πόσοι θα είναι; Αυτό δεν το είπε ούτε ο Αλέξης, ούτε η ΕΡΤ. Κι εγώ σε ρωτάω: Το 2050 θα είναι περισσότεροι οι ξένοι, όπως πάει η δουλειά. Άπαξ κι οι μετανάστες γεννάνε καμιά δεκαριά κι οι Ελληνίδες κυκλοφορούνε στο δρόμο μ’ ένα σκύλο αντί για μωρό, καταλαβαίνεις τι θα γίνει δημογραφικά.

Κι αφού θα είναι περισσότεροι, θα παίρνουν και τις αποφάσεις για την Ελλάδα. Θα επιβάλουν τη δική τους κουλτούρα, δημοκρατικά πάντα. Θα είναι περισσότεροι.

Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ, ρε, στέλνει Αφγανό υποψήφιο ευρωβουλευτή ο Αλέξης. Κι υπεύθυνο ΜΚΟ. Κι ας λένε φόρα-παρτίδα στην τηλεόραση ότι ο Σόρος τσοντάρει τις ΜΚΟ για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα;

Γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός θα φάει παραμύθι γύρω-γύρω από τον Μαρινάκη, μαριναρισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές. Κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάζει στα κανάλια του κάτι για τον Μαρινάκη, χωρίς να τον κατονομάζει, γιατί κάνει τζιζ.

Έτσι είναι. Όταν οι βουλευτές κι οι υπουργοί της κυβέρνησης παίρνουν μαζί τους κυανόκρανους για να πάνε στη Μακεδονία, στο Μάτι τα πορίσματα καίνε τη Ρένα, 100 ψυχές έφυγαν και πόσοι άλλοι στη Μάνδρα.

Tι να παίξουνε στις εκλογές; Το γύρω-γύρω από τον Μαρινάκη θα παίξουνε. Μπας και σταυρώσει καμιά ψήφο από τους Μακεδόνες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ούτε η υπόθεση  Novartis του βγήκε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η Μαρέεβα. Έρχεται κι αυτή η δίωξη για τη Δούρου για τις φωτιές στο Μάτι, πώς θα πάει να παίξει μπάλα ο Αλέξης; Κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Μόνο το γύρω-γύρω Μαρινάκης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ, ρε, κατεβάζει νομοσχέδιο χωρίς σέντερ φορ ο Βασιλειάδης. Χωρίς πλάκα, τώρα. Δεν είχε φορ να βάζει γκολ. Κουβέντα για την αναδιάρθρωση δεν έβαλε μέσα ο Βασιλειάδης. Και υποτίθεται, δηλαδή, ότι γι’ αυτό το έφερε το νομοσχέδιο πρώτον και κύριον. Για να κάνει τον τσαμπουκά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να το παίξει ο αφέντης. Μέχρι που του την πέσανε του Τσίπρα οι διάφοροι βουλευτές και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κόψει τις παπαριές ο Βασιλειάδης. Θα φέρει τροπολογία προϊόντος του χρόνου, γράφει το Σαββιδοτεχνείο. Πότε; Όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ;. Ας φάει ο λαός γύρω-γύρω Μαρινάκη, αφού δεν έχει να φάει ψωμί. Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι θα παίξει στις εκλογές ο Τσίπρας.

Να σου πω και το άλλο, πρώτη φορά θα το διαβάσεις εδώ. Ο Τσίπρας είναι η αιτία που απομακρύνθηκε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Μαρινάκη. Όπως σ’ το λέω. Όταν δώσανε ξανά τα χέρια με τον Τσίπρα ο Ιβάν, του το ξέκοψε φόρα-παρτίδα ο Αλέξης, να αποτραβηχτεί από τον Μαρινάκη.

Το ήξερε ο Ιβάν ότι ο Αλέξης θα παίξει πολύ με το γύρω-γύρω Μαρινάκη και τον Τζήλο, και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια από τη συμμαχία με τον Βαγγέλη το καλοκαίρι στο Sofitel. Όλα τα γνώριζε ο Σαββίδης.

Γι’ αυτό κι από κάποιο σημείο και μετά, άφησε τους Σαββιδοτέχνες να γράφουν ό,τι έβγαινε προς τα έξω με τις δικογραφίες. Το καλοκαίρι, όμως, μετά τη συμμαχία του Sofitel, οι Σαββιδοτέχνες ούτε το όνομα του Μαρινάκη δεν γράφανε. Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή.

Τώρα, όμως, παίζουν κι αυτοί το παιχνίδι του Τσίπρα, γύρω-γύρω Μαρινάκη. Παίζουνε και για ξεκάρφωμα ότι ο ΠΑΟΚ τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου που θα προέβλεπε 14 ομάδες στη Super League. Στάχτη στα μάτια. Κι αφού διαφώνησε, γιατί δεν το έκανε σημαία το Σαββιδοτεχνείο; Οι ΠΑΟΚτσήδες τρώνε σανό αβέρτα.

Κι από τότε που ο Ιβάν αποφάσισε να πάει με τον Τσίπρα, ξεσάλωσε κι ο Giorgis στο instagram κι ο Κυριάκος Κυριάκος στο τετράγωνο κι οι Σαββιδοτέχνες. Αυτή τη φορά ο Γιωργάκης τάγκαρε τον Μητσοτάκη και τον Ολυμπιακό σ’ αυτό που έγραψε, για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, όπου ποστάρει και τα στατιστικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με μόλις τρεις ισοπαλίες και άλλα τέτοια.

Έτσι είναι. Αν δεν πουλήσει και αντι-Ολυμπιακό το Σαββιδέικο, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψάχνουν και τη δική τους ψήφο στη Μακεδονία και θα μιλάνε για νοθεία επειδή δεν θα τη βρίσκουν.

Πάμε παρακάτω. Έγινε αυτή η συμφωνία του Σαββίδη με τον Αλέξη. Μακριά από τον Μαρινάκη ο ένας, δεν πειράζουμε τον Σαββίδη ο άλλος. Έτσι παίζει το έργο. Και για να σ’ το αποδείξω: Με την Εθνική γίνεται της Πόπης το κάγκελο.

Είδες πουθενά το Τσιπροτεχνείο να τα χώσει στον Σαββίδη; Να πάει να γ… η Εθνική ανακοίνωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες και δεν άνοιξε μύτη στην κυβέρνηση, ούτε στην ΕΡΤ βέβαια. Ούτε την είδηση δεν είπαν. Λέει κι ο Μαρινάκης ότι δεν τη θέλει την Εθνική και κάθεται στην κέντα ο Γραμμένος.

Βγάζουν ανακοίνωση κι οι οργανωμένοι του ΟΦΗ, δεν τη γουστάρουν κι αυτοί, μετά την απόφαση για υποβιβασμό του ΟΦΗ. Μάλιστα. Και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Η κλιματική αλλαγή, που δεν μπορεί να βρει έδρα η Εθνική; Ευθύνεται η τρύπα του όζοντος; Τα πυρηνικά του Σαντάμ ή το κυπριακό οικόπεδο που βγάζει φυσικό αέριο;

Ο Σαββίδης φέρει ακέραια την ευθύνη. Αυτός την πήρε την Εθνική από τον Πειραιά, για να την πάει στην Τούμπα. Της είπαν να πάει να γ… οι ΠΑΟΚτσήδες και δεν μίλησε κανένας. Σου λένε, έχουμε λύση, το Παγκρήτιο. Πώς τα φέρνει η καριόλα η ζωή, όμως, ώρες-ώρες. Πού να τα φανταστεί αυτά κι ο Γραμμένος. Η ζωή κυλούσε μια χαρά για τον Βάγγο, θα κονόμαγε κιόλας η ΕΠΟ, κι ήρθαν οι Κρητικοί και τον ξεβόλεψαν τον φουκαρά.

Κι εντάξει ο Γραμμένος. Ο Βασιλειάδης; Αντί να καλέσει τα κανάλια για να κάνει δηλώσεις που η Εθνική δεν έχει γήπεδο να παίξει, αριβάρει για γουίκεντ στη Γλασκώβη να βγάλει φωτογραφίες με τον Τεντόγλου και την Παπαχρήστου και τη Νικόλ, κι ο Άγγελος θα κάνει λιτανείες στην Παναγία της Τήνου για να πάνε καμιά χιλιάδα κόσμος.

Σαν το Falcon της κυβέρνησης της Βενεζουέλα την κατάντησαν την Εθνική, να μην το δέχεται κανένα αεροδρόμιο και να το δέχεται η Αθήνα μόνο. Κι όλα αυτά θα ξεχαστούνε, μόλις ακουστεί το όνομα Μαρινάκης. Χαίρετε…

 

Το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ με ΟΦΗ

Στη διπλανή στήλη θα διαβάσετε για το γερό χαρτί με τον Τζήλο που βρήκε στον δρόμο η κυβέρνηση, για να πάει με Μαρινάκη στις επερχόμενες εκλογές. Δεν έχει τίποτα άλλο να παίξει, γιατί δεν έκανε και τίποτα. Και μόλις έσκασε και το θέμα με τον ΟΦΗ, όλοι αυτοί οι σατανάδες του ΣΥΡΙΖΑ έτριβαν τα χέρια τους.

Σου λένε, ευκαιρία είναι να πάρουμε μαζί μας την Κρήτη. Στην Κρήτη και τη Μακεδονία θα πάρουνε αναμνήσεις στις εκλογές, όχι ψήφους. Δηλαδή; Θα κάνουν καμία παρέμβαση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ν’ αθωώσει τον ΟΦΗ; Τακτικοί δικαστές είναι εκεί, δεν είναι δικηγοράκια να τα κάνουν ό,τι θέλουνε.

Και, βέβαια, έτσι κι αθωωθεί ο ΟΦΗ, αυτοί οι σατανάδες θα τρέξουν να πούνε ότι αυτοί καθαρίσανε. Κι άμα δεν αλλάξει η απόφαση και υποβιβαστεί ο ΟΦΗ, θα πούνε ότι δεν ασχολούνται με την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Δεν τους πιάνεις με τίποτα. Τώρα, αν πέσει και κανένα τηλέφωνο ότι και καλά η Εθνική δεν έχει γήπεδο να παίξει αν δεν ξετιμωρηθεί ο ΟΦΗ, κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.

 

Ο Άγγελος και τα «αγγελάκια» του

Κι άμα ήτανε μάγκας και καραμπουζουκλής ο Άγγελος, θα την έκανε στο πιτς φυτίλι από την Εθνική. Κύριοι, θα τους έλεγε, εγώ είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος κι επαγγελματίας. Δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς να ξέρω πού θα παίξω. Γεια χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν.

Φεύγω. Εύκολο, όμως, είναι; Όνειρο ζωής ήταν για τον Αναστασιάδη να δουλέψει στην Εθνική και να κλείσει την καριέρα του. Κορόιδο είναι να φύγει; Πού θα βρει καλύτερα; Κι άμα η Εθνική δεν τα καταφέρει, κανένα πρόβλημα. Το άλλοθι το έχει ο Αγγελάρας.

Δεν με άφησαν να δουλέψω, θα πει και θα έχει και δίκαιο. Κι από ’δώ πήγαν κι άλλοι. Ή, μήπως, θα βγουν να μιλήσουν ο Μπασινάς με τον Γιαννακόπουλο; Πρωταθλητές Ευρώπης είναι. Πώς τα δέχονται αυτά τα πράγματα με την Εθνική; Να πεις ότι πήγαν για το μεροκάματο, να το καταλάβω. Δεν έχουν ανάγκη από ψίχουλα, τόσα λεφτά έβγαλαν στην καριέρα τους.

Αλλά από τη στιγμή που δεν μιλάει ο Άγγελος, κορόιδα είναι να μιλήσουν αυτοί; Αραχτοί ήτανε και τους πήρε ο Άγγελος στη δουλειά. Καλά κάνουν. Ο Ζαγοράκης θα πει καμιά κουβέντα; Δύσκολο… Πάει πάλι για Ευρωβουλευτής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα