ΣΥΡΙΖΑ: Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά…

 Πόσο πιο σίχαμα, ρε, ΣΥΡΙΖΑ. Έβγαλαν ανακοίνωση για την τραγωδία της Χαλκιδικής: «Αυτή τη φορά, η συζήτηση θα «γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

» Άλλωστε, η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς,  αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές». Πόσο πιο σίχαμα.

Τη μία ο Τσίπρας δήλωνε ότι δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση και την άλλο αυτό το σίχαμα. Εξισώνουν το Μάτι και τη Μάνδρα με τη Χαλκιδική. Εκεί καιγόταν κόσμος για τρεις μέρες, όπως και στη Μάνδρα άλλες τόσες και το συγκρίνουν με τη Θεομηνία των δέκα λεπτών στη Χαλκιδική.

Για να εξιλεωθεί ο Δούρου. Να απαλλαχτεί από τις ενοχές. Να παραδοθεί «λευκή περιστερά» στην ελληνική κοινωνία. Να εξαγνιστεί. Χρησιμοποιούν την τραγωδία σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την Ρινούλα και τον Τσίπρα εκείνη τη νύχτα της τραγωδίας των κατοίκων και την κωμωδία των κυβερνώντων.

Πόσο πιο σίχαμα, λίγες μέρες μετά το φούμο στις εκλογές. (ΥΓ. Τις λέξεις Μάτι και Μάνδρα γιατί δεν τις αναφέρει η ανακοίνωση;)

 

Διαβάστε επίσης