ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Ο Κρέτσος αθωώθηκε ομόφωνα, καμία εύνοια σε Καλογρίτσα»

Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με αφορμή την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με αφορμή την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «ψέματα» από την πλευρά της κυβέρνησης και «κάλεσε» τον πρωθυπουργό να «ζητήσει συγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπολύει εδώ κι εφτά χρόνια».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε από το βήμα της Βουλής για «στημένο διαγωνισμό» σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο Λευτέρης Κρέτσος αθωώθηκε ομόφωνα, όπως και πέντε μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού. Ούτε «βοσκοτόπια» λοιπόν ούτε «εύνοια» προς τον κ. Καλογρίτσα με την βούλα της Δικαιοσύνης. Όλα ψέματα!

Το μόνο που έμεινε πια στον κ. Μητσοτάκη είναι η συμμαχία με τον άλλοτε συνεργάτη του κ. Θεοδωρικάκου και τον δικηγόρο του κ. Λοβέρδο, να κατασκευάζουν συκοφαντίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως φθηνό αντιπερισπασμό από την εκτροπή των υποκλοπών.

Αποδεικνύεται πλέον ότι όλα στήθηκαν, προκειμένου να εκδικηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επειδή για πρώτη φορά μπήκαν χρήματα στο δημόσιο ταμείο από την χρήση των δημοσίων συχνοτήτων.

Το ερώτημα είναι ένα: Θα βρει το θάρρος ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπολύει εδώ και εφτά χρόνια και επανέλαβε ακόμη και σήμερα από το βήμα της Βουλής;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα