ΣΥΡΙΖΑ: «Συγκυβερνάτε με τη δεξιά», ΚΙΝΑΛ: «Ρωτήστε τον Ραγκούση»

Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου για μία ακόμη φορά τρώνε τα μουστάκια τους με αφορμή αυτήν τη φορά για την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για τη θέση του γραμματέα του ΟΟΣΑ

Για μία ακόμη φορά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ τρώνε τα μουστάκια τους με αφορμή αυτήν τη φορά για την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για τη θέση του γραμματέα του ΟΟΣΑ.

Αφορμή στάθηκε ένα τουίτ του Ανδρέα Λοβέρδου με αιχμή κατά της κας Γεννηματά. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του ΚΙΝΑΛ ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ, αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Άμεσα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, τον άδειασε αναρτώντας το «Καλή επιτυχία, Άννα Διαμαντοπούλου. Η εκλογή σου θετική για τη χώρα». Μάλιστα η κα Διαμαντοπούλου τον ευχαρίστησε. Στο ζήτημα πάντως μπήκε σφήνα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιχείρησε να ρίξει αλάτι στις πληγές του ΚΙΝΑΛ: «Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και “με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε”. Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»

Πηγές πάντως της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί de facto συγκυβέρνησης με τη Δεξιά, παρέπεμπαν με ειρωνική διάθεση στο νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, και στην πολιτική κίνηση «Ώρα Αποφάσεων» στην οποία ηγούνταν μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη, όταν οι τρεις τους είχαν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ». Κι όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, η μάχη για την πρωτοκαθεδρία στην ταλαίπωρη κεντροαριστερά είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα