ΣΥΡΙΖΑ: «Τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Μένιο Φουρθιώτη;»

Η αξιωματική αντιπολίτευση επανέρχεται με το ζήτημα της αστυνομικής φύλαξης του παρουσιαστή

Με νέες αιχμές κατά της κυβέρνησης επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το ζήτημα της αστυνομικής φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη σημειώνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τη σημερινή του παρέμβαση.

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτιέται ποιος έχει την ευθύνη για τη ανάθεση 14 αστυνομικών στη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη αλλά και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο, όπως λέει.

«Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη του με τον κ. Φουρθιώτη;» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά τον κ. Φουρθιώτη. Όταν αποκαλύφθηκε, η ΕΛ.ΑΣ το διέψευσε, για να καταλήξει τελικά χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης να αποσύρει τους αστυνομικούς και να αδειάσει τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει:

  1. Ποιος έχει την ευθύνη για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να φυλάνε τον συγκεκριμένο κύριο; Ο Αρχηγός της, ο κ. Χρυσοχοΐδης ή άλλος; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ψέματα και το φιάσκο;
  2. Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη του με τον κ. Φουρθιώτη;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα