ΣΥΡΙΖΑ: «Το κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται»

Καυστική ανακοίνωση από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, για το άνοιγμα των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα

Με μία καυστική ανακοίνωση προς την κυβέρνηση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το άνοιγμα των σχολείων, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιο Καλπάκη, να υποστηρίζει ότι «το κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «η Επιτροπή των ειδικών είναι για να κάνει εισηγήσεις βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και όχι για να επικυρώνει τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

Το κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται. Το πρωί η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ πως τελικά τα σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν τη Δευτέρα και θα περιμένουν τις εισηγήσεις της Επιτροπής που συνεδριάζει την Παρασκευή.

Μετά από δύο ώρες, η υφυπουργός Παιδείας δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha πως θα ανοίξουν κανονικά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής.

Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο και με τα σχολεία και αδιαφορεί για τις εισηγήσεις των επιστημόνων. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη επιτέλους να σοβαρευτεί και να μην παίζει με την υγεία εκπαιδευτικών, των μαθητών και με την αγωνία των γονέων.

Η Επιτροπή των ειδικών είναι για να κάνει εισηγήσεις βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και όχι για να επικυρώνει τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα