Σύσκεψη υψίστης σημασίας παρουσία κυβερνητικών στελεχών για τις πυρκαγιές στη Λέσβο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε σήμερα στην περιοχή των Βατερών Λέσβου σύσκεψη για την αξιολόγηση της κατάστασης των πυρκαγιών

Ενημερωτική σύσκεψη για τις πυρκαγιές στην περιοχή των Βατερών πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο αντιπροέδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Πανάγος Κουφέλος και ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Δημήτρης Μαλλιαρός, ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για την αντιμετώπιση της κατάστασης παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία μέσω οπτικού υλικού.

Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: Τα Βατερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα

Ο περιφερειάρχης εξήρε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για την συνεργασία, σημείωσε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων από τον κρατικό μηχανισμό και επανέλαβε την αναγκαιότητα τα Βατερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα κάτι που ήδη συμβαίνει όπως σημείωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου, «από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, συνεχάρη τον περιφερειάρχη και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για τον εξαιρετικό χειρισμό όπως τόνισε της κατάστασης, σημειώνοντας ότι η συνεργασία όλων των φορέων ήταν άψογη, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους άντρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τον αγώνα που έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες στα μέτωπα της φωτιάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα