«Τα χειρότερα έρχονται με τέτοιες αποφάσεις»

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την απόφαση-εκτέλεση της ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super league. Ο τεχνικός ηγέτης της Ένωσης, προανήγγειλε ότι με τέτοιες αποφάσεις τα χειρότερα έρχονται.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε: «Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το δεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε ένα καλό ντέρμπι, που ξεκίνησε και τελείωσε ομαλά. Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όλα αυτά που μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα. Καλό είναι να τιμωρούν αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Από μια επιπολαιότητα κάποιου γιατί να τιμωρούνται ομάδες και υγιείς φίλαθλοι; Η ομάδα προσπαθεί με την έφεση να αλλάξει την ποινή».

Ο προπονητής της ΑΕΚ συνέχισε:

«Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν είμαι νομικός. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν υπάρχουν τέτοιες τιμωρίες με βαθμούς και αποκλεισμούς έδρας για ματς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα, τα χειρότερα έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Όταν πραγματικά φταίει κάποιος να τιμωρηθεί. Πρωταθλήματα με μείον βαθμούς δεν αρέσουν σε κανέναν. Ποιοι τιμωρούνται στην ουσία; Να τιμωρηθεί αυτός που κάνει κάτι παράνομο. Απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τιμωρούμε την ομάδα και έτσι αλλάζει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης