Τα… χώνει και on air η Βάνα Μπάρμπα στον Αλέξη Γεωργούλη (βίντεο)

Η δυναμική ηθοποιός δεν χαρίζει… κάστανα για τη διπλή θέση του Ευρωβουλευτή και (πρώην) συναδέλφου της

Τα είχε πει ξανά πριν από λίγο καιρό η Βάνα Μπάρμπα τα όσα πιστεύει για τον..,. διπλοθεσίτη συνάδελφό της και νυν Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, με αφορμή την πολιτική του πλέον ιδιότητα αλλά και αυτήν του κριτή στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου του Ant1, το «Your Face Sounds Familiar».

Ωστόσο, η γοητευτική και άκρως δυναμική ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει για ακόμη μια φορά, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης.

«Νομίζω ότι είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, μια δουλειά από την οποία περιμένουμε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς… Δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και μια δεύτερη θέση. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στο Νόμο, είπα ότι είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη, εγώ αυτό είπα. Και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη ότι είναι άδικο, πώς να το κάνουμε», αναρωτήθηκε μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό η Βάνα Μπάρμπα.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας, μπαίνει στην Ευρωβουλή, θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Και με εκνευρίζει κιόλας να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές και να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιοί που είναι άνεργοι, άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος», τόνισε η ίδια.

Έχει δίκιο ή όχι; Μήπως η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση;

Θα δείξει. Αργά ή γρήγορα…

Διαβάστε επίσης