Τα χώνει ο Μαρινάκης στον Ιβάν – Θα απαντήσει ο «Ρώσος»;

Το in.gr του Μαρινάκη δημοσίευσε ένα ολόκληρο κατεβατό για τον Ιβάν Σαββίδη. Κι έχει έναν τίτλο «μια πραγματική εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Μάλιστα. Εγκληματική οργάνωση, σου λέει. Βαριά κουβέντα, λέω εγώ. Αλλιώς θα σ’ το πάω το παραμύθι, μάστορα. Ούτε αν λέει αλήθεια το σάιτ του Μαρινάκη, ή ότι λέει ψέμματα.

Ένα θα σου πω. Ο Ιβάν έχει μοναδική ευκαιρία να τον κολλήσει στον τοίχο τον Μαρινάκη μ’ αυτό που έγραψε ο in.gr. Να τον συντρίψει. Και να τον παραδώσει στη χλεύη του ελληνικού λαού.

Έτσι κι είσαι καθαρός, δηλαδή, τα παίρνεις ένα-ένα αυτά που γράφει ο Μαρινακέικο και αρχίζεις να τα διαψεύδεις. Με στοιχεία όμως. Όχι με το στόμα. Έτσι είναι. Και τον αποδομείς τον Μαρινάκη. Κι όχι μονάχα αυτό. Φυλακή τον κλείνεις.

Στο κάνω λιανά: Γράφει ότι ο Ιβάν έχει μαζέψει στον ΠΑΟΚ ένα κάρο διαιτητές. Τεβεκέλης, Σαραϊδάρης, Κάκος. Μάλιστα. Και τον Λούμπος Μίχελ. Βγαίνεις κι εξηγείς ντρόμπρα και σταράτα. Δείχνεις και τις μισθωλογικές καταστάσεις ότι δεν δουλεύει στο ΟΡΕΝ η σύζυγος του Κάκου.

Σου γράφει ο Μαρινάκης ότι, όταν μπούκαρες στο γήπεδο με το κουμπούρι τον Μάρτιο του 2018, δεν κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και ότι η δίκη σου αναβλήθηκε πέντε φορές. Ξηγήσου, Ιβάν, γιατί έγιναν όλα αυτά. Μπορεί να μη φταις εσύ, να φταίει κανένας άλλος. Μπορεί να είναι ετοιμόροπο το δικαστικό μέγαρο, μπορεί να χάθηκαν τίποτα έγγραφα.

Σου λένε για τον Καρυπίδη ότι είναι κουμπάρος με τον Πουρλιοτόπουλο και όταν πίνανε καφεδιές στα Χανιά για να πείσουν τους παίκτες του Πλατανιά να καταθέσουν, ένα μήνα μετά, ότι έφαγαν ξύλο στο «Καραϊσκάκης». Πες ότι ήταν μοντάζ η φωτογραφία, Ιβάν. Ότι ο Καρυπίδης είχε μουστάκι εκείνη την εποχή. Κι ότι είναι ψέματα ότι πρότειναν 30.000 για ψευδομαρτυρία.

Για την πολυϊδιοκτησία, που σε κατηγορεί ο Μαρινάκης, δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, ταβάρις Ιβάν. Σκευωρία 100%. Το λέει κι ο Κόλκας με τον Βασιλόπουλο. Οπότε, φτάνει. Όλος ο κόσμος εσένα πιστεύει. Άπαξ και στη Μακεδονία δίνουν τρελά μπουρμπουάρ στα γκαρσόνια, έτσι εξηγείται που ο Καλπαζίδης ήταν φορτωμένος με επτά μιλιόνια για ν’ αγοράσει τα σαλέ.

Πάμε παρακάτω. Σ’ τα γράφει φόρα-παρτίδα ο Μαρινάκης, ότι μόλις έσκασε η φούσκα με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ σου ζήτησε να παίξεις μπάλα στον Τύπο. Αλήθεια είναι ότι είπες αυτή την κουβέντα, ότι έκανες τον «λαγό» με τις τηλεοπτικές άδειες του συντρόφου Νικολάκη Παππά; Βγες φόρα-παρτίδα και κόλλησε στον τοίχο τον Μαρινάκη.

Σε κατηγορεί ο Μαρινάκης ότι έκανες τουμπεκί με το «Μακεδονικό», για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Βγες και πες, σύντροφε, ότι εσύ έκανε δηλώσεις να πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στα συλληλητήρια, αλλά δεν τις παίζανε τα κανάλια. Σε σαμποτάρανε, δηλαδή. Εσένα να πιστέψει ο λαός του ΠΑΟΚ. Εσένα και το Σαββιδοτεχνείο, που δεν έγραψε κουβέντα για τις αντιδράσεις των οπργανωμένων της Αθήνας και άλλων συνδέσμων που τα έχωναν στον Σαββίδη. Μαζεύτηκαν, τελικά, 386 νοματαίοι να φωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Σου γράφει ο Μαρινάκης ότι μεγάλα διεθνή Μέσα σε φωτογράφιζαν «ως τμήμα του ευρύτερου ρωσικού δικτύου άσκησης επιρροής στα Βαλκάνια και ίσως αυτό να εξηγεί τη “συγκρατημένη” στάση του αλλά και την πολύμηνη απουσία του τότε από την Ελλάδα». Είναι αλήθεια τέτοια πράγματα; Αποκλείεται, σου λέω εγώ. Εσύ δεν κάνει πολιτικά παιχνίδια. Ούτε ότι αναμείχτηκες στις δημοτικές εκλογές.

Άκου και το άλλο, Ιβάν. Γράφει το in.gr ότι έβαλες τον μακροβιότερο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Τρύφωνα Κούκιο στο ΔΣ του ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα; Τι είσαι εσύ, δηλαδή, σύντροφε Ιβάν; Κανένας άνθρωπος που θέλει να κάνει δικιά του τη Θεσσαλονίκη, αγοράζοντας εξουσία; Εσύ είσαι ένας ΠΑΟΚτσής αισθηματίας, που πας πάντα με τον σταυρό στο χέρι. Σκόνη να τον κάνεις τον Μαρινάκη, που γράφει τέτοια πράγματα.

Μέχρι και με τον Μάρλο Μπράντο στην ταινία «Νονός» σε παρομοιάζει ο Μαρινάκης, για την απόλυση του Δώνη. «Θα του κάνω μία πρόταση, που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί», είχε πει ο μέγας Ντον Κορλεόνε. Έτσι κι ο πρώην συνεργάτης σου, ο Τσιστιακόφ. Έστελνε, λέει, απειλητικά μηνύματα στον Δώνη, όπως είπε η δικηγόρος, με περιεχόμενο, «αυτοί θα σε σκοτώσουν». Φυσικά εσύ, Ιβάν, δεν έχεις καμία σχέση μ’ αυτά. Δώσε αποδείξεις και ξεμπρόστιασε τον Μαρινάκη.

Σου γράφει το σάιτ ότι κάτι άτομα μπούκαραν στο Σαλέ της Ξάνθης κι έκαψαν ένα αυτοκίνητο με ρουμάνικα νούμερα, που ήταν του ξαδέρφου τού Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγες μέρες μετά το 0-0 Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Φυσικά, καμία σχέση. Ούτε με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της συζύγου του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου, που εκπροσωπούσε τον Φάνη Τζανδάρη, που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό, αντί ν’ ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.

Και πάμε στα πιο σοβαρά. Γράφει το in.gr για τον Σπύρο Μηλιωρίδη, που πρόσφατα καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκιση για ηθική αυτουργία σε εγκληματική οργάνωση. Είναι αλήθεια ότι ήταν μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ με σκοπό να κουμαντάρει τους φανατικούς;

Ο Μηλιωρίδης, λέει το δημοσίευμα, είχε επαφές με τον Γκραντ Αγκατζανιάν, που έκανε φυλακή στα Τρίκαλα. Και τι γράφουνε ακόμα για τον Μηλιωρίδη; Ότι όταν μπούκαρε το τμήμα Εκβιαστών στα γραφεία του ΠΑΟΚ, βρήκαν κάτι τιμολόγια στο όνομά του, καθώς και στο όνομα Εριτζιάν, που κατέβηκαν στην Αθήνα με αεροπλάνο. Έγινε, λέει, ακύρωση και μετά κόπηκαν στην εταιρεία DIMERA. Του Ιβάν είναι αυτή η εταιρεία. Και τα υπογράφει ένας Άρτουρ Νταβιντιάν, στενός συνεργάτης του Ιβάν και στο ΟΡΕΝ.

Τα τρία άτομα, σου λεέι το δημοσίευμα, κατηγορούνται ότι έκαψαν το αυτοκίνητο της συζύγου του Ευαγγελόπουλου.

Για τον θάνατο του οπαδού του Άρη, Βούλγαρου Τάσκο Μποζατζίσκι, γράφει το in.gr του Μαρινάκη, ότι το αυτοκίνητο που τον χτύπησε ανήκει με leasing στον Θεόδωρο Γραμματικόπουλο. «Ο Γραμματικόπουλος δεν είναι ένας τυχαίος οπαδός του ΠΑΟΚ. Εκτός όλων των άλλων είναι και στενός φίλος του Γιάννη Διαμαντίδη. Η εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του πήρε το έργο της ανακαίνισης του Μακεδονία Παλλάς, του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και της μπουτίκ του ΠΑΟΚ».

Ο Γραμματικόπουλος, σου λέει, συνδέεται με στενή φιλία με τον Γιάννη Διαμαντίδη, φίλο και κουμπάρο του Μάκη Γκαγκάτση. Όχι ότι είναι κακό αυτό, η κουμπαριά, αλλά λέμε τώρα.

Γράφει και πολλά άλλα το in.gr, για λαθρεμπόριο στην Υπερδνειστερία, αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν επί του παρόντος. Δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, δηλαδή, με αυτή την έννοια σ’ το λέω.

Να σ’ το καταλήξω, μάστορα. Άλλο θέλω να σου πω. Βγάζουν ανακοινώσεις στον ΠΑΟΚ για το βρώμικο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια σού λέει και τα γνωστά, δηλαδή. Μάλιστα. Άντε ’γώ να το δεχτώ. Τα πάντα όλα είναι βρώμικα, χρόνια τώρα, από την εποχή του Κούδα. Μάλιστα. Κι έρχεται στα πράγματα ο Ιβάν Σαββίδης. Πόντιος, φραγκάτος, αεροτζέτ και τα ρέστα.

Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ιβάν. Αφού κάνει δηλώσεις στη NOVA δυο ώρες σαν τον Φιντέλ Κάστρο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Κούβας, πιάνει δουλειά. Τι δουλειά έπιασε, ρε, για να καταλάβω. Μπαίνεις σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον και θα πας με τον σταυρό στο χέρι και τη λαμπάδα από την Παναγία Σουμελά; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Τα ίδια και χειρότερα θα κάνεις για να επικρατήσεις. Ό,τι περνάει από το χέρι σου. Έτσι ξηγούνται οι σοβαροί επιχειρηματίες. Κάνει ο ένας το ένα, απαντάει ο άλλος. Στο υπόγειο, σου λέω τώρα, όχι στο φανερό. Και βγαίνουνε αυτοί της Θύρας4 και σου λένε ένα κάρο παπαριές. Για το κράτος των Αθηνών και τα ρέστα. Για τον Σαββίδη, κουβέντα.

Που άπαξ, δηλαδή, κι είσαι καθαρός από συνείδηση, κάθεσαι και γράφεις, ότι το σύστημα μας έχει διαλύσει κι εμείς, για να το πολεμήσουμε, βγάζουμε από την πολεμίστρα τα ίδια όπλα και χειρότερα. Αντρίκια πράγματα, ντόμπρα.

Έτσι είναι. Άπαξ κι είσαι έντιμος άνθρωπος, δεν χάφτεις μία από αυτά που σου λέει ο Σαββίδης. Λίγο μυαλό θέλει, ρε, όχι τίποτα βαρβάτα IQ. Να σ’ το πω αλλιώς. Μπαίνεις σε μια θάλασσα που είναι φουρτουνιασμένη και δεν θα φορέσεις σωσίβιο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα