Τα΄χωσε στον Γραμμένο ο Ψαρόπουλος: «Η Εθνική δεν μπορεί να είναι περιοδεύων θίασος»

Kλιμάκιο της UEFA θα μεταβεί στην Ριζούπολη για να ελέγξει αν είναι κατάλληλο το γήπεδο της Ριζούπολης ώστε να οριστεί η αναμέτρηση της Εθνικής με την Σλοβενία λόγω του προβλήματος με την διασπορά του κορωνοϊού στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη, μάλιστα, γεωπόνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν τον χλοοτάπητα στη Ριζούπολη που δεν είναι σε ιδανική κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα τόνισε την ανάγκη να βρεθεί μία μόνιμη έδρα για την εθνική ομάδα.

«Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η Εθνική, η βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας, δεν μπορεί να είναι περιοδεύων θίασος. Δεν μπορεί να αλλάζει ανά τακτά διαστήματα έδρα. Έγιναν αρκετά λάθη και τα πληρώνει η Εθνική. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να συζητήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων που έχουν κατάλληλα γήπεδα και να καταλήξουμε σε μία έδρα, ενώ οφείλουμε να έχουμε και μία εναλλακτική λύση για ευνόητους λόγους. Η FIFA και η UEFA βάζουν κάποιες προδιαγραφές και πρέπει να βρεθεί το γήπεδο που τις πληροί. Υπάρχει το “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ θα συζητήσουμε και με τη διοίκηση της ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί η “Αγιά Σοφιά”. Φυσικά θα μετρήσει και η γνώμη του ομοσπονδιακού προπονητή και των διεθνών μας», τόνισε.

Όσο για το αν το Παγκρήτιο θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή, είπε: «Τίποτα δεν σβήνουμε, τίποτα δεν αποκλείουμε μέχρι να βρεθεί μία λύση. Το Παγκρήτιο ήταν μία λύση, αλλά δεν προχώρησαν τα έργα. Η νέα διοίκηση θα συνεργαστεί με τις ομάδες και θα λυθεί το πρόβλημα. Θα είναι βασική προτεραιότητά μου, εφόσον εκλεγώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα