Τα δίνει όλα για στόπερ και χαφ

Ένα ποσό ικανό για να αποκτήσει παίκτες ποιότητας στις θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση η τεχνική ηγεσία είναι σε θέση να διαθέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα.

Η θέση του δεξιού μπακ θα καλυφθεί από τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο έναντι 90 και 100 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αντιστοίχως (είναι σε επαφή με τον ΟΦΗ για διακανονισμό, αλλά αν δεν τα βρουν θα επιδιώξει να εκδικαστεί η προσφυγή του). Τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν με την προσθήκη ενός πολύ προσιτού οπισθοφύλακα θα διατεθούν για τις θέσεις των στόπερ και του χαφ, δίχως πάντως να γίνουν υπερβάσεις στον προϋπολογισμό.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχουν ήδη εντοπιστεί κάποιες καλές περιπτώσεις κι έχουν γίνει οι σχετικές επαφές. Σημειώνεται πως εφόσον δεν παραμείνει ο Σίλντενφελντ, θα αποκτηθεί κι άλλος αμυντικός για να υπάρχει πληρότητα στα στόπερ. Σε ό,τι αφορά στον μέσο, το ποσό που θα διατεθεί για τη θέση θα είναι μεγαλύτερο εφόσον παραμείνει ο Αμπέντ, που έχει μικρό συμβόλαιο, ενώ θα γίνει κίνηση και για εξτρέμ, παρότι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στον Μπαϊράμι και τις δυνατότητές του να προσφέρει ουσιαστικά την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα