Τα είπαν με Γεραπετρίτη στον Άρη για την ποινή

Ο Άρης ενημέρωσε σήμερα τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που του επέβαλε η FIFA. Στην τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων του Άρη και του Γιώργου Γεραπετρίτη, συμμετείχε και ο Διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.
Ο Άρης θα παραδώσει έναν φάκελο με όλα τα σχετικά έγγραφα και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα επικοινωνήσει με την Παγκόσμια ομοσπονδία, με στόχο την αποκατάσταση της αδικίας με την άρση της ποινής.
Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Άρη…

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.
Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.
Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.
Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.
Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα