Τα έκανε ρόιδο ο Καμίνης με τον Κουφοντίνα

Πυρ και μανία είναι οι περισσότεροι στο ΚΙΝΑΛ και από όλες τις πτέρυγες του κόμματος για την υποστήριξή του στον εκτελεστή της 17Ν

Πυρ και μανία είναι με τον Γιώργο Καμίνη οι περισσότεροι στο ΚΙΝΑΛ και από όλες τις πτέρυγες του κόμματος. Και ο λόγος είναι ότι του χρεώνουν τη στάση που κράτησε το ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση Κουφοντίνα.

Δηλαδή, το ότι ζήτησε να επιστρέψει ο Κουφοντίνας στον Κορυδαλλό, όπως ήθελε ο τρομοκράτης, αλλά και το ότι ήταν αντίθετος στην υποχρεωτική σίτιση του απεργού πείνας, κάνοντας λόγο για διεθνείς συμβάσεις. Με την άποψη αυτή διαφοροποιήθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, ο Θόδωρος Μαργαρίτης κ.ά. Μεταξύ των διαφωνούντων και ο στενός συνεργάτης της Φώφης, ο Μανώλης Όθωνας. Και οι περισσότεροι θυμήθηκαν τη στάση του ΠΑΣΟΚ το 2008, όταν με αφορμή τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, γύρισε τούμπα του παιχνίδι χάρη στην υπεύθυνη στάση του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Κάτι που ως φαίνεται δεν ισχύει με τον Καμίνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα