Τα έπιπλα του Τόλκα (10.500€) αποτελούν πρόκληση για τον Ελληνικό λαό

Ο Άγγελος Τόλκας, ανέλαβε υπουργός, που δεν ξέρουμε αν θα μείνει για τρεις μήνες ή έστω μέχρι τον Οκτώβριο, και θέλησε να παραγγείλει νέα έπιπλα αξίας 10.416 ευρώ.

Το …που πας ρε Καραμήτρο; είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να του πούμε, όταν ο Ελληνικός λαός ζει μέσα στην οικονομική ανέχεια που τον έχει ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχετικό έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια και προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, ο Άγγελος Τόλκας, αιτήθηκε νέα επίπλωση για το γραφείο του στο κτίριο Κεράνη, ύψους 10.416. Το αίτημα εγκρίθηκε από τον προϊστάμενό του υπουργό Δημήτρη Βίτσα, δέκα ημέρες μετά την ορκωμοσία του, στις 25 Φεβρουαρίου, με απευθείας ανάθεση της επίπλωσης του γραφείου σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Το πιο ωραίο είναι ότι μετά από το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της σχετικής δαπάνης από την Διαύγεια, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέδωσε ανακοίνωση για να μας πείσει ότι δεν αφορά αντικατάσταση επίπλων, αλλά εξαρχής διαμόρφωση των απαιτούμενων υποδομών.

Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι μέσα σε ένα υπουργείο δεν υπάρχουν γραφεία κ.λ.π. αναγκαία έπιπλα για να οργανωθεί ένα χώρος γραφείων του υπουργού. Δηλαδή οι χώροι ήταν άδειοι;

Τα παραμύθια της Χαλιμάς! θα έπρεπε να ντρέπονται όταν σκορπούν με τέτοιο τρόπο χρήματα του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε επίσης