Τα επόμενα βήματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις προγραμματίζουν τα ΕΛ.ΠΕ.

Μεγάλη η ανταπόκριση των θεατών των συνδιοργανωτών, των χορηγών, των υποστηρικτών και συντελεστών του εμβληματικού αγώνα.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, η ΟΜΑΕ διαπιστώνει με ιδιαίτερη χαρά τη θετική εντύπωση που άφησε η φετινή -64η- διοργάνωση του αγώνα στο σημαντικότατο αριθμό θεατών που τον τίμησαν, καθώς και στους συνδιοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές και συντελεστές του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς και την αισιοδοξία της για το μέλλον, που προκύπτουν από τα λόγια του Γενικού Διευθυντή Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ρομπέρτο Καραχάννα, ο οποίος δήλωσε:

«Αυτό το τριήμερο επιβεβαιώθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η μεγάλη αγάπη του κόσμου για το θεσμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πρόκειται για μια διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση, που έχει πλέον ενσωματωθεί στο DNA των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

“Τόσο κατά την τελετή απονομών, αλλά κυρίως στις ειδικές διαδρομές -κάποιες από τις οποίες απολαύσαμε κι εμείς με κομμένη την ανάσα- είδαμε πολλές οικογένειες και ακόμη περισσότερα παιδιά να εκδηλώνουν με θέρμη τον ενθουσιασμό τους για κάθε αυτοκίνητο και πλήρωμα που συμμετείχε στον θεαματικό αγώνα. 

“Αυτός είναι, εξάλλου, ο προσδιορισμός του υγιούς αθλητισμού, τον οποίο εμείς στην ΕΚΟ προάγουμε.

“Και πιστεύουμε πραγματικά ότι οφείλουμε να πράξουμε τα καλύτερα, ως ανταπόδοση προς όλους όσους αγκάλιασαν με τόση αγάπη το θεσμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Για το λόγο αυτόν, ήδη προγραμματίζονται όλα τα αναγκαία επόμενα βήματα που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση της διοργάνωσης και θα προσδώσουν στο θεσμό τη διεθνή αίγλη που του αναλογεί, πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, την ΟΜΑΕ και όλους τους Φορείς που ενδιαφέρονται για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

“Στόχος όλων μας είναι να δημιουργηθεί ένα πλάνο δράσεων, με στήριξη και από άλλες Εταιρείες που συμμερίζονται το όραμά μας, έτσι ώστε άμεσα όλος αυτός ο κόσμος να μπορέσει να απολαύσει ξανά τα μεγαλύτερα αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα