Τα γραπτά μένουν : «Άποψη», 8 Μαΐου 2020: «Φεύγει ο Δώνης» – Αλαφούζος, 29 Μαΐου 2020: «Αντίο, Γιώργο…»

# 21 ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι οι Κινέζοι, ως μελλοντικά αφεντικά, αντικαθιστούν τον Δώνη με προπονητές επιπέδου Κόβατς - Έμερι, επαληθευτήκαμε από τον σημερινό προσωρινό ιδιοκτήτη…

Όσο κι αν –σε μερικούς– φαίνεται παράξενο, η «Α» δεν αισθάνθηκε καμία έκπληξη απ’ όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο 24ωρο με τον Γιώργο Δώνη.

Κι αυτό διότι από τις 8 Μαΐου είχαμε γράψει την είδηση ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να συνεχίσει στους «πράσινους» μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Με τίτλο «Οι Κινέζοι για ΠΑΟ: Διώχνουν τον Δώνη– Διαψεύδουν για Αργεντίνο – “Ψάχνονται” στην UEFA»,είχαμε προϊδεάσει με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν –τελικά– στον Παναθηναϊκό χθες 29 Μαΐου, όταν έγινε γνωστή η επιστολή που έστειλε ο Γ.Αλαφούζος και ζητά από τον 50χρονο τεχνικό να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών στο τέλος της σεζόν.

Σ’ εκείνο το ρεπορτάζ τής 8ης Μαΐου, γράφαμε επί λέξει: «Οι Κινέζοι ήδη έχουν διαψεύσει ότι έχουν έλθει σε συμφωνία με Αργεντίνο προπονητή, κάτι που συνεπάγεται την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη, παρά την υπερπολύτιμη συμβολή του στην ανόρθωση του σχεδόν κατεδαφισμένου “πράσινου” γίγαντα».

Τότε κάποιοι σε παρακμιακά, δήθεν οπαδικάsites, έσπευσαν να μας ειρωνευτούν και να αμφισβητήσουν την είδηση, με το επιχείρημα –και πάσα νόσο και πάσα μαλακία– ότι η πληροφορία δεν ισχύει και ότι μας βάζει ο… Μαρινάκης να γράφουμε περί αλλαγής προπονητή και περί Κινέζων.

Η επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού ήλθε 21 ημέρες αργότερα ως προς το σκέλος της απόφασης να απομακρυνθεί ο Δώνης, ο οποίος κατά την άποψη της «Α» έχει επιτελέσει απολύτως επιτυχημένο έργο, όμως οι Κινέζοι θέλουν κάτι διαφορετικό στον πάγκο, επιπέδου Κόβατς, Έμερι κ.λπ.

Από Α. Π. 19:02 – 08/05/2020 Τελευταία Ενημέρωση 20:28 – 09/05/2020

 

Ιδού και το σχετικό ρεπορτάζ της 8ης Μαΐου γιατί…τα γραπτά μένουν.

Οι Κινέζοι για ΠΑΟ: Διώχνουν τον Δώνη- Διαψεύδουν για Αργεντίνο-«Ψάχνονται» στην UEFA

 

Διαβάστε επίσης