Τα γυρίζει μετά τον σάλο ο Γιώργος Αυτιάς

Την απάντησή του για την ατάκα περί «αραχτών γιατρών», η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σάββατο, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για δήλωσή του, τονίζοντας ότι διάβασε μήνυμα τηλεθεατή.

«Εδώ μου έρχονται μηνύματα, πάρα πολλά. Μετέφερα ένα μήνυμα κάποιων τηλεθεατών, μου είπαν πιεστικά να το αναφέρω. Χωρίς να εφάπτεται των δικών μου πιστεύω για τους γιατρούς. Οι θέσεις οι δικές μου είναι πάγιες κ. Καπραβελό.

Σταθερές και αμετακίνητες εδώ και χρόνια. Στήριξη στον γιατρό, στήριξη στον υγειονομικό, στήριξη στον νοσηλευτή. Και επίσης με τρεις υπουργούς πήγα να κόψω την καλημέρα επειδή δεν πήρατε το επίδομα. Και παράλληλα από την πρώτη στιγμή, το ξέρει και η κυρία Παγώνη, το βαρύ και ανθυγιεινό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Γιατί είναι άδικο κάτι που δεν αφορούσε εμένα, είναι σαν μου λέτε ξαφνικά να αλλάξω πίστη, πάνω μου να μεταφέρονται πράγματα που δεν πίστεψα ποτέ», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του διευθυντή της ΜΕΘ στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος και στην εκπομπή που ειπώθηκε η επίμαχη ατάκα, αλλά και της Ματίνας Παγώνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Καπραβέλος είπε: «Σας ακούμε με προσοχή, σεβασμό και αγάπη. Το θέμα μου είναι οτι κάποιες απόψεις, έμειναν ασχολίαστες. Αυτό που άφησε πικρία είναι οτι ζήτησα να μιλήσω, ξέρωντας τις απόψεις σας, αλλά λόγω του άγχους της άποψής της δεν μου δώσατε τον λόγο να απαντήσω σε μία άποψη συκοφαντική και είναι ανήθικη».

Τι είχε πει ο Γιώργος Αυτιάς

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα