«Τα ξεπουλά όλα σε τιμή ευκαιρίας»

Με μια σκληρή ανακοίνωση τοποθετείται το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα κατηγορώντας τον ότι ξεπουλά τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας!

«Το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του κ. Σαμαρά στην Κίνα έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εκποιηθούν και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, τομείς στρατηγικής σημασίας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για τη χώρα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης δεν καταφέρνουν να κρύψουν αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια όλων: το αδιέξοδο της οικονομικής της πολιτικής, την γενικευμένη εξαθλίωση, την κατάρρευση των μικρομεσαίων, τα εκατομμύρια ανέργων και φτωχών» τονίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «Προοπτική ανάπτυξης δεν μπορεί να υπάρξει σε μια χώρα τραυματισμένη από τα μνημόνια και την λιτότητα, με εργασιακές σχέσεις βγαλμένες από τον 19ο αιώνα, όπου η πολιτική επιστράτευση απεργών βρίσκεται στην ημερησία διάταξη.  Προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση είναι η ακύρωση του μνημονίου και η αντικατάστασή του από ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, η στήριξη της απασχόλησης, η κοινωνική δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης