Τα μαύρα μεσάνυχτα του Κούγια από ποδόσφαιρο και η σύγκρισή του με τον Κολέμπα

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο ψηλός ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να υπερηφανεύεται για το ύψος του. Ούτε υποτιμά τους κοντύτερούς του. Ο Αλέξης, που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, όμως, δεν ανήκει στην κατηγορία των ψηλών. Γι’ αυτό μιλάει υποτιμητικά ακόμα και για διεθνείς παίκτες.

«Με τον Κολοβό επιθετικό που είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και δεν έχει παίξει ποτέ επιθετικός καταλαβαίνει ο καθένας το αποτέλεσμα», είπε ο Κούγιας όταν του ζήτησαν να προβλέψει την έκβαση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

Η υποτιμητική αναφορά του στον Δημήτρη Κολοβό θύμισε σε πολλούς το κίνητρο του δικηγόρου όταν επένδυσε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως έλεγαν τότε οι δικοί του άνθρωποι, ο Αλέξης πήγε στην ομάδα της Ηπείρου επειδή όλοι θα προχωρούσαν σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, τον Μάνθο Κολέμπα.

Κατά συνέπεια, και πιο επιτυχημένο θα τον έβγαζαν και κυρίως ψηλότερο! Διότι δίπλα στον Μάνθο και ο Κούγιας έμοιαζε θηρίο! Στο πλευρό του Κολοβού δεν ξέρουμε, ωστόσο, ποιος θα έμοιαζε 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και με τακούνι.

Για το ντέρμπι της Τούμπας, πάντως, ο δικηγόρος απέδειξε ότι στο ποδόσφαιρο έχει μαύρα μεσάνυχτα. Λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι και ποντάρει στις διαρκείς τοποθετήσεις του επειδή έτσι ο κόσμος θυμάται την πιο πρόσφατη.

Το ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι ο Αλέξης έπεσε έξω και στην πρόβλεψή του για το ματς στα Πηγάδια. Βρε, μπας και πρέπει να μας δώσει επτά διπλές για τα ματς της Super League ώστε να παίξουμε τα τρίτα σημεία και να βγάλουμε μεροκάματο; Μπας;

Διαβάστε επίσης