Τα νέα ειδύλλια στην ΕΠΟ

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας, που λέει και ο λαός.

Για τους παράγοντες της ΕΠΟ και τους εκπροσώπους των Ενώσεων η Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής αποτελούσε ευκαιρία για καταμέτρηση των δυνάμεων και αποτύπωση των ισορροπιών.

Για τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, όμως, ήταν άλλη μία ευκαιρία για κουτσομπολιό. Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, στο πάρκο Γουδή έχουν αρκετά θέματα.

Από τη θερμή υπάλληλο που δεν διστάζει να χαριεντίζεται με τις συναδέλφους της ακόμα και μπροστά σε ξένες αποστολές έως το πλέον πρόσφατο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε μία θυγατέρα κι έναν γυμναστή.

Το τελευταίο χτύπημα του θεού Έρωτα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περισσοτέρων που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για τις διεργασίες της ΓΣ.

Για τα άλλα, προφανώς είχαν κάνει συζητήσεις και στο παρελθόν. Το ένα ζευγάρι, άλλωστε, δεν δίνει σημασία στα σχόλια.

Ούτε η διαζευγμένη κοπέλα ούτε ο παντρεμένος σύντροφός της. Αλλά εδώ δεν νοιάζονται για τις εξαφανίσεις τους ο πρώην της κυρίας και η διάδοχός της.

Όλοι κινούνται μέσα στην ΕΠΟ και απλά κουτσομπολεύουν. Εδώ κοντεύει να βγει το όνομα και στο φιλικό ζευγάρι που κλείνεται με τις ώρες στο γραφείο του άνδρα ή της γυναίκας και ανταλλάσσουν απόψεις περί παντός επιστητού.

Οι δύο τελευταίοι, πάντως, έκοψαν τις επισκέψεις στην καφετέρια του πάρκου για να περιορίσουν το σούσουρο επειδή είναι παντρεμένοι.

Αλλά επί της ουσίας ελάχιστα πράγματα κατάφεραν, μιας και στην Ομοσπονδία θέλουν να ’χουν καθημερινά καυτά θέματα για συζήτηση.

Διαβάστε επίσης