«Τα παιδιά μας έχουν υψηλό φρόνημα»

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τα παιδιά τους αλλά και οι οικογένειές τους μίλησε ο πατέρας εκ των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές. Ο λόγος για τον πατέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κουκλατζή που έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση του Alpha και δήλωσε υπερήφανος για το παιδί του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση που βιώνει.

Αναφέρθηκε ακόμα στην κατάσταση των δύο στρατιωτικών, για τις συνθήκες κράτησης, ενώ ευχήθηκε οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει «ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας».

“Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας τον Δημήτρη και τον Άγγελο οι δυο οικογένειές από κοντά σχετικά την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό γεγονός που με εντυπωσίασε», είπε ο κ. Κουκλατζής.

Και πρόσθεσε: «Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και  αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μάς κάνει κι εμάς πολύ υπερήφανους. Εδώ να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή. Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του Δημήτρη Κουκλατζή:

Την ίδια ώρα και ενώ ακόμα περιμένουμε να απαγγελθεί το κατηγορητήριο εναντίον των δυο Ελλήνων αξιωματικών αλλά και να ορισθεί η δίκη, η Τουρκία συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των καθυστερήσεων.

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα “ΜΙΛΙΕΤ”, οι τουρκικές αρχές έστειλαν στην Άγκυρα τα τηλέφωνα των δύο Ελλήνων αξιωματικών για ενδελεχή ψηφιακό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα στάλθηκαν στο Ποινικό Τμήμα Στρατονομίας στην Άγκυρα, όπου οι ειδικοί της στρατονομίας θα ελέγξουν τις φωτογραφίες που υπάρχουν στα κινητά, καθώς και εκείνες που έχουν σβηστεί.

Διαβάστε επίσης