Τα πάνω κάτω στην βαθμολογία της Football League

Από τρεις βαθμούς έχασαν σήμερα δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οκτώ ομάδες της Football League, καθώς κόπηκαν της διαδικασίας επιτήρησης. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός.

Από αυτή την εξέλιξη ο Πλατανιάς είναι το μεγάλο φαβορί να πάει στα μπαράζ, αφού πέρασε τον Απόλλωνα Λάρισας στη 2η θέση. Χαμένος είναι και ο Ηρακλής, που βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και πάει ολοταχώς για την τρίτη κατά σειρά κατηγορία, ενώ στους κερδισμένους είναι και τα Τρίκαλα, που εξασφάλισαν τον μη περαιτέρω υποβιβασμό τους. Με βάση τις βαθμολογικές ανακατατάξεις η Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι μέσα στην υπό σύσταση Σούπερ Λίγκα 2.

Η ομάδα της Άρτας, ήταν η μία από τις επτά συνολικά ομάδες της Football League, που πέρασαν τη διαδικασία επιτήρησης μαζί με τις ΠΑΕ: Δόξα Δράμας, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα.

Στη σχετική της ανακοίνωση η ΕΠΟ ανέφερε:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

 

Διαβάστε επίσης