Τα παραμύθια του αδερφού Τζανακό για την Οξφόρδη

Ο αδερφός Τζανακόπουλος, ο Αντώνης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει φύλαξη των πανεπιστημίων

Ο αδερφός Τζανακόπουλος, ο Αντώνης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει φύλαξη των πανεπιστημίων.

Σε αυτή, ο Αντώνης Τζανακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με ειρωνική διάθεση για τον κυβερνητικό σχεδιασμό, παρουσιάζει φωτογραφίες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σχολιάζοντας: «Εδώ βλέπετε την αστυνομία του Πανεπιστημίου να περιπολεί στην Οξφόρδη. Α, δεν τη βλέπετε; Δεν υπάρχει, γι’ αυτό». Βέβαια, ο κ. Τζανακόπουλος ακολουθώντας τη γραμμή των ΣΥΡΙΖΑίων δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να παραμυθιάσει τον κόσμο. Και αυτό το πανεπιστήμιο και ασφάλεια έχει κι εδώ και αρκετά χρόνια η αστυνομία του Λονδίνου έχει αναλάβει τη φρούρησή του.

Επίσης, όποιος παραβεί τους κανόνες δεν διώχνεται πάραυτα μόνο από την Οξφόρδη, αλλά βρίσκει κλειστές όλες τις πόρτες των βρετανικών πανεπιστημίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα