Τα… περίεργα μαθηματικά της Ξάνθης

Για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε μία πρωτότυπη ανακοίνωση, στην οποία απεικονίζεται απλά μία μαθηματική πράξη (πρόσθεση), ως αιχμή στην ΕΠΟ για τις ομάδες που πρόκειται να υποβιβαστούν και να προβιβαστούν από και προς (αντίστοιχα) στη φετινή Super League.

130423

 

 

 

 

 

 

Το σημερινό δελτίο Τύπου έρχεται ως συνέχεια στη χθεσινή ανακοίνωση της «ακριτικής» ΠΑΕ, με την οποία ζητάει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή, να αποφασίσει ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League. Η χθεσινή ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι έχει διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα κι αυτή τη στιγμή συνεχίζει να παίζεται το πρωτάθλημα αυτό, χωρίς κανένας να γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόστες ομάδες θα προβιβαστούν.

Κύριε Σαρρή, αυτό το οποίο συμβαίνει, θεωρείτε ότι αυξάνει την αξιοπιστία του Ελληνικού Πρωταθλήματος;

Να γνωρίζετε πάντως ό,τι και στο πρωτάθλημα της πιο υποανάπτυκτης χώρας του κόσμου, οι ομάδες γνωρίζουν με την έναρξη του πρωταθλήματος πόσες προβιβάζονται και πόσες υποβιβάζονται.

Θα πρέπει κ. Σαρρή, να σταματήσετε αυτή την παρωδία. Γιατί περί παρωδίας πρόκειται να μην γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος που παρακολουθεί αυτό το πρωτάθλημα, πόσες ομάδες προβιβάζονται και πόσες υποβιβάζονται.

Ας μην κρυβόμαστε όλοι μας πίσω από την Εθνική μας ομάδα που κρατάει τη σημαία ψηλά.

Υ.Γ.1: Το γεγονός ότι σήμερα διεξάγεται αυτό το πρωτάθλημα στο οποίο κανείς δεν γνωρίζει πόσοι προβιβάζονται και πόσοι υποβιβάζονται δεν τιμά ούτε τη Super League και πολύ περισσότερο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είναι η εποπτεύουσα Αρχή (κι σαν εποπτεύουσα Αρχή θα μπορούσε να είχε αποφασίσει από την 1η Αγωνιστική). Είναι πρωτόγνωρο αυτό το οποίο συμβαίνει και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ. Κύριε Σαρρή πρέπει να διακόψετε άμεσα το πρωτάθλημα μέχρι να αποφασίσετε πόσοι θα προβιβάζονται και πόσοι θα υποβιβάζονται εάν θέλετε να σώσετε ένα μέρος της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την προσοχή που θα δείξετε στο ανώτερο πολύ σημαντικό ζήτημα.

Υ.Γ.2: Για ενημέρωσή σας το παιχνίδι Πανιώνιος – SKODA ΞΑΝΘΗ έληξε 0-0 με υπαιτιότητα της SKODA ΞΑΝΘΗ».

Διαβάστε επίσης