«Τα πήρε» από τον Ρονάλντο για να μην καταγγείλει τον βιασμό της!

Ο Independent έγραψε το μεσημέρι της Τρίτης πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε για πρώτη φορά -μέσω των δικηγόρων του- πως κατέβαλε  375.000 δολαρίων  σε μια γυναίκα η οποία το 2009 τον είχε κατηγορήσει για βιασμό με σκοπό  να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του!

Τελικά, η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο.

Πριν από  λίγες μέρες ο Ρονάλντο δικαώθηκε από το δικαστήριο καθώς  ο εισαγγελέας που χειριζόταν την υπόθεση αποφάσισε να μην αποδώσει κατηγορίες στον Πορτογάλο άσο, λόγω έλλειψης στοιχείων και ο Πορτογάλος αθωώθηκε.

Η Μαγιόρκα είχε έρθει σε εξωδικαστική συμφωνία με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνοντας το ποσό των 375.000 δολαρίων, όμως στις 28 Αυγούστου του 2018 αποφάσισε να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

Μέσω της δικηγόρου της, Λαρίσα Ντροχομπίτσερ, διεκδικούσε αποζημίωση ύψους 200.000 δολαρίων από τον Ρονάλντο. Τελικά το αίτημα των δικηγόρων του Κριστιάνο απορρίφθηκε και ο 34χρονος θα πληρώσει την αποζημίωση που προβλεπόταν.

Από το 2017 είχε διαρεύσει η πληροφορία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιδίωξε εξωδικαστικό συμβιβασμό για να μην κατηγορηθεί για βιασμό. 

Η Κάθριν Μαγιόρκα πάντοτε υποστήριζε ότι δεν έκανε συναινετικό σεξ με τον Πορτογάλο το 2009 στο Λας Βέγκας και ακολούθως ο φημισμένος παίκτης έσπευσε να εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων κάτι που ουδέποτε είχε παραδεχθεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Τελικώς, πριν από μερικές μέρες οι δικηγόροι του Κριστιάνο παραδέχθηκαν ότι πλήρωσαν στην Μαγιόρκα ένα ποσό της τάξης των 375.000 δολαρίων ως ρήτρα εμπιστευτικότητας…για να εξασφαλίσουν την σιωπή της.

Σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel η Μαγιόρκα είχε υποστηρίξει ότι πήγε σε ένα πάρτι που γινόταν έπειτα από πρόσκληση του Ρονάλντο και όταν εκείνη επισκέφθηκε το μπάνιο για να βάλει το μαγιό της, εκείνος την παρενόχλησε σεξουαλικά αν και του λεγε επίμονα «όχι» στο να συνευρεθούν ερωτικά.

Στη συνέχεια, όπως είπε προσπαθώντας να φύγει από το δωμάτιο, δέχθηκε επ΄θεση από τον Ρονάλντο. Όταν όλα είχαν τελειώσει της ο άσος των γηπέδων της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της πως «κατά 99% ο χαρακτήρας του είναι καλός, όμως δεν γνωρίζει για το 1% που απομένει»!

Λίγους μήνες μετά ο Ρονάλντο κατέβαλε στην Μαγιόρκα 375.000 δολάρια για να πάρει μια υπογραφή σε ένα έγγραφο που θα τη δέσμευε να μη μιλήσει ποτέ για εκείνο το βράδυ. Κι έτσι έγινε….

 

 

Διαβάστε επίσης