Τα πρόστιμα στην τσέπη του Περέιρα

Ο Αλέξης (ύψος 1μ.78) Κούγιας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κινδυνεύουν με πρόστιμα 100.000 ευρώ και 50.000 ευρώ, αντίστοιχα, για δυσμενείς δηλώσεις. Στο σύνολο, 150.000 ευρώ. Εφτά μηνιάτικα του Μέλο Περέιρα.

Ποια δημοκρατία, τώρα, και παπαριές… Η ΕΠΟ χτυπάει τις ομάδες εκεί που πονάνε. Στο χρήμα. Τη βρήκε τη λύση. Μόλις ανοίξει το στόμα του ένας παράγων, αμέσως χτυπάει το silver alert κατ’ ευθείαν στο λογιστήριο της ΕΠΟ κι αρχίζει το μηχάνημα να κάνει λογαριασμό πόσα θα μπουν στο ταμείο.

Είναι σε on line γραμμή με τα μικρόφωνα της τηλεόρασης και των ραδιοφώνων, των εφημερίδων, sites κ.λπ. Μόλις κάποιος πει τη λέξη «διαιτησία», αυτόματα αφαιρούνται από τον λογαριασμό του 50.000 ευρώ. Αυτή είναι λύση. Και μπράβο σ’ αυτόν που το σκέφτηκε.

Μόνο έτσι θα ξεριζωθεί η βία. Κάπως έπρεπε να βρει έναν τρόπο η ΕΠΟ για να βγάλει λεφτά. Δεν βγαίνει με τόσα που δίνει σε όλους αυτούς εκεί που έχει μαζέψει η εξυγίανση. Θα τα πάρει από τους παράγοντες. Ωραίο αυτό το κόλπο.

Αν κι ο Βασιλειάδης πρέπει να περάσει στο νομοσχέδιο να παίρνει και το κράτος ένα έξτρα ποσό. Κι αυτό έχει ανάγκες να καλύψει. Εκλογές έρχονται, πρέπει να διορίσει κόσμο.

Ο Περέιρα μας πέρασε για ιθαγενείς με BMW και Mercedes

Γειασάν του μάγκα του Πορτογάλου του Περέιρα. Είπε μεγάλη κουβέντα στη μεγάλη σύσκεψη με τους διαιτητές, τον Γραμμένο, τον Βασιλειάδη και τα ρέστα τις προάλλες. Κι η Mercedes, λέει, έχει αντιπαλότητα με την BMW, αλλά δεν τρώγονται μεταξύ τους.

Δηλαδή, ο τύπος είναι αλλού. Τι σχέση έχει τώρα η μία αυτοκινητοβιομηχανία με την άλλη, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Μαζί το πουλάνε το προϊόν τους ή ξεχωριστά; Οι ομάδες της Super League το πουλούν ομαδικά το προϊόν (ο Θεός να το κάνει, δηλαδή). Η Mercedes με την BMW μαζί τα πουλάνε τα αυτοκίνητα; Έχουν καμία κεντρική διαχείριση στα κέρδη οι αυτοκινητοβιομηχανίες στη Γερμανία; Τι παπαριά ήταν αυτό, ρε;

Τέλος πάντων, υπάρχει και κάτι άλλο για τον μέγα εξυγιαντή Περέιρα. Επειδή είναι Πορτογάλος, μήπως θυμάται να μας πει πόσα διαιτητικά σκάνδαλα και όχι μόνο σημειώθηκαν στην πατρίδα του τα τελευταία χρόνια; Μήπως θυμάται τα οικονομικά σκάνδαλα της Μπενφίκα, της Πόρτο, της Σπόρτινγκ τώρα τελευταία;

Μήπως ξέρει γιατί έμειναν ελεύθεροι όλοι οι παίκτες της Σπόρτινγκ; Επειδή τους πλάκωσαν οι οπαδοί με άνωθεν εντολή. Για να σταματήσει ο Περέιρα να μας συμπεριφέρεται λες κι είμαστε ιθαγενείς.

Διαβάστε επίσης