Τα ψιλά γράμματα των δημοσκοπήσεων τρελαίνουν Τσίπρα και σία

Ειδικά στην Βορεία Ελλάδα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εισπράττει τίποτα από την κυβερνητική φθορά

Μπορεί επισήμως ο Τσίπρας να χασκογελάει με τις δημοσκοπήσεις, όμως τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι στην Κουμουνδούρου τις μελετούν ολημερίς και ολοβραδύς. Και δεν μελετούν μόνο την πρόθεση ψήφου, ή την δημοφιλία, ή έστω την παράσταση νίκης, αλλά μπαίνουν και στο ψαχνό τους αναζητώντας πολλά και διάφορα. Όπως προς τα πού πηγαίνουν οι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση.  Και ναι υπάρχουν και τέτοιοι, κάτι πολύ λογικό, καθώς υπάρχει και η φθορά του χρόνου.

Και με τα όσα διαβάζουν στα «ψιλά γράμματα» των δημοσκοπήσεων  κοντεύουν να τρελαθούν. Έτσι στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας οι δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση φεύγουν και βρίσκουν… λιμάνι στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Οι δε κεντρώοι φαίνεται προς ώρας πως βολεύονται με το ΠΑΣΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιους νομούς της Μακεδονίας η Ελληνική Λύση χτυπάει διψήφια ποσοστά, ενώ το ΠΑΣΟΚ μοιάζει να πλησιάζει τον μαγικό αριθμό «20». Το εντυπωσιακό δεν είναι το που κατευθύνονται οι δυσαρεστημένοι, αλλά πως οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου δεν κατανοούντο γιατί. Προφανώς η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κάτι που δεν ξεχνούν οι βορειοελλαδίτες.

Ένα άλλο στοιχείο των δημοσκοπήσεων που πραγματικά έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύει πως το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο κάθε άλλο παρά έχει εξαφανιστεί. Σε όλες τις εταιρείες όταν τίθεται το ερώτημα «ποιο κόμμα δεν θέλετε να σας κυβερνήσει» προηγείται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 48%, δηλαδή ένα στους δύο Έλληνες δεν επιθυμεί να ξαναδεί τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα έδειξε και εταιρεία που συνεργάζεται με την Εφημερίδα των Συντακτών και στην οποία δηλώνουν ότι την εμπιστεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα