Τα «στημένα» τα παίζει Στοίχημα ο νταραβεριτζής, δεν τα «καρφώνει» στην πλατφόρμα Αυγενάκη

Γελάνε και οι πέτρες. Θα φτιάξουνε, λέει ένα σάιτ, όπου θα μπαίνει μέσα όποιος θέλει και τι θα κάνει; Θα καρφώνει αν ένα ματς είναι στημένο. Και το λένε αυτό το σύστημα ΕΠΑΘΛΑ.  Εθνική Πλατφόρμα Αθλητική Ακεραιότητα.

Μισό λεπτό. Μαθαίνει ο άλλος ότι το τάδε παιχνίδι είναι ματιασμένο. Μάλιστα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει, είναι να μπει στην εφαρμογή να το προδώσει; Πλάκα κάνουμε τώρα; Στο κινητό θα μπει ή στον υπολογιστή να το παίξει στο Στοίχημα για να κονομήσει.

Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, ρε. Έχει άλλο έξυπνο παιδί η μάνα του, που λέγανε κι οι πιτσιρικάδες πριν από πολλά χρόνια; Δεν πρέπει.

Πρακτικώς να το δούμε. Ποιος θα μάθει γι στημένα παιχνίδια και τέτοια; Αυτός που ασχολείται.  Άντε και κανένας ξέμπαρκος. Κι αυτός που είναι νταραβεριτζής, σου είπε τι θα κάνει. Κατ’ ευθείαν στο άσο ημίχρονο, δυο τελικό. Μάλιστα. Ο ξέμπαρκος, δηλαδή, τι όφελος θα έχει να μπει στην εφαρμογή; Σάμπως θα πάρει κανένας μπόνους Επειδή είναι καλός άνθρωπος και θέλει κάθαρση της κοινωνίας; Κανέναν λόγο δεν έχει.

Κι ύστερα, είναι και το άλλο. Πες ότι στέλνει κάποιος ένα μήνυμα ότι το τάδε ματς είναι φιξαρισμένο. Μάλιστα. Το είπε και τελείωσε η ιστορία; Μετά τα μπλέξει με τους ανακριτές, περάστε για καφέ κύριε τάδε, να μας πείτε τι ακούσατε ή μήπως παρακούσατε; Πλάκα κάνουμε τώρα Να πάει να μπλέξει τώρα και να τρέχει στα δικαστήρια;

Κι αν στείλει κάποιος ότι ένα ματς είναι αβαβά, τι θα γίνει μετά; Θα τρέξουνε να συλλάβουνε τον πρόεδρο της ομάδας, επειδή κάποιος τον άκουσε να λέει ότι στήνει το ματσάκι; Κι άμα το καρφί έκανε λάθος.

Να στο προχωρήσω. Θέλει ένας πρόεδρος να υποβιβάσει την αντίπαλη ομάδα. Βάζει έναν κολλητό του και μπαίνει στο σάιτ του ΕΠΑΘΛΑ και γράφει ότι έγινε φυσούνα το τάδε ματς. Χωρίς να έχει γίνει τίποτα. Τι θα γίνει, μετά; Θα τρέχει ο Χρυσοχοϊδης να κάνει συλλήψεις;

Τώρα, θα πεις, αυτός που θα μπεις το σάιτ του ΕΠΑΘΛΑ για να καρφώσει, θα πρέπει να δίνει τα στοιχεία του, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα δεκτό. Γιατί μπορεί να μπαίνουνε τίποτα τσογλάνια μέσα κι να κάνουνε πλάκα στον Αυγενάκη και τον Χρυσοχοϊδη

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι κάποιος θα κονομήσει μπορεί και χοντρά από αυτή την εφαρμογή. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα