Τα συγχαρίκια της Ευγενίας στον Άδωνι

«Αν δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει ο σοφός λαός. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Υγείας συνομιλούσε με τους Ευρωπαίους ομολόγους του κατά τη διάρκεια του  συμβούλιο των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του οποίου προέδρευε, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την έγκυο σύζυγό του, όπως γράφει ο Βηματοδότης.

Ο κ. Γεωργιάδης διέκοψε άμεσα, γνωρίζοντας πως οι τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης μπορεί να κρύβουν «εκπλήξεις». Εκείνη του εξήγησε ότι χρειάζεται έναν γυναικολόγο, χωρίς να είναι επείγον και ο υπουργός Υγείας τη συμβούλευσε να χρησιμοποιήσει το ΠΕΔΥ.

Λίγα λεπτά αργότερα λοιπόν, τον ενημέρωσε μέσω μηνύματος στο κινητό ότι έκλεισε ραντεβού. «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας», του έγραψε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Τότε ο κ. Γεωργιάδης είπε στους υπουργούς Υγείας: «Κύριοι, θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της συζύγου του, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» ως «dear».

 

Διαβάστε επίσης