Τα συμβόλαια που “καίνε” τον Παναθηναϊκό

Στο πρώτο κομμάτι των ανανεώσεων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ του  4 πολύ σημαντικούς παίκτες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, αφού επέκτειναν την συνεργασία τους οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Διούδης και Μπουζούκης.

Τώρα, ωστόσο, ακολουθούν άλλες πέντε ανάλογα κρίσιμες υποθέσεις. Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστου Δώνη, Γιώργου Βαγιαννίδη και Κώστα Αποστολάκη.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θέλει να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του και ήδη τον Γενάρη είχε μια εξαιρετική πρόταση από την Αλ Ουάχντα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να τον κρατήσει, δίχως όμως να ξεπεράσει τα όρια που έχουν τεθεί ή να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Ο Γιόχανσον, που αγωνίζεται στο απέναντι άκρο, είναι πολύτιμος για τους «πράσινους», οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, αλλά δύσκολα θα συμβεί αυτό, αφού στην πρόθεση της ΠΑΕ να του γίνει μικρή μείωση αποδοχών ο Σουηδός δεν έδειξε θετική ανταπόκριση.

Ωσ΄τοσο και με τον Χρήστο Δώνη, η υπόθεση δεν είναι απλή. Σύντομα θα γίνει η καθοριστική επαφή, με τον παίκτη να έχει σταθερά το βλέμμα του και στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάτι καλό από εκεί.

Όσον αφορά τους δύο πιτσιτρικάδες, η περίπτωση του Βαγιαννίδη είναι η πιο δύσκολη, καθώς έχει προσελκύσει των ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων. Το πλεονέκτημα, βέβαια, του Παναθηναϊκού είναι οι ευκαιρίες που μπορούν να δώσουν στον 18χρονο.

Το θέμα του Αποστολάκη είναι σαφώς πιο εύκολο, καθώς εκτιμάται, πως θα καλυφθεί η μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης