Τα ταξίδια του Αλαφούζου

Σε διαδικασία οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιάννης Αλαφούζος. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα καθώς ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δείχνει να έχει πεισμώσει με τα λάθη που πραγματοποίησε την περσινή σεζόν (κάτι που έχει παραδεχτεί δημόσια) και στόχος του είναι να δημιουργήσει προοπτική για τους φίλους της ομάδας.

Ναι μεν το μπάτζετ είναι περιορισμένο, ναι μεν η πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι εκ προοιμίου υψηλή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν δικαιολογίες σε περίπτωση που η νέα χρονιά έχει την ίδια εξέλιξη με αυτή που ολοκληρώθηκε.

Σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται και η πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, αφού πρόκειται για έναν νέο τεχνικό που στόχο έχει να αναδειχθεί μέσα από τις επιτυχίες που θα σημειώσει με το σύλλογο.

Με την ολοκλήρωση λοιπόν και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας με το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος αρχίζει να οργανώνεται και διοικητικά. Για αυτό το λόγο, σήμερα θα βρεθεί στην Ελβετία, όπου και θα συναντηθεί με τον Αντρέα Τραβέρσο, που είναι ο υπεύθυνος των αδειοδοτήσεων στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Μαζί του θα συζητηθεί το θέμα της άδειας του Παναθηναϊκού, καθώς ο φάκελος του «τριφυλλιού» έχει ήδη κατατεθεί. Οι «πράσινοι» θέλουν την γνώμη του ανθρώπου που χειρίζεται αυτά τα θέματα, ώστε να αποφευχθεί κάθε παρεξήγηση με την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από τον επίσημο Παναθηναϊκό, υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση, αλλά θα ήταν καλό αυτό να ακουστεί και από τα πλέον αρμόδια χείλη.


Επόμενος σταθμός Ντόρτμουντ

Η ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Γιάννη Αλαφούζου όμως δεν σταματά εδώ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ. Ο σκοπός φυσικά θα είναι διδακτικός αφού όπως δήλωσε και χθες η ομάδα της Βεστφαλίας αποτελεί πρότυπο διοίκησης για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Όπως ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Συμμαχίας, θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας για να πάρει ιδέες σχετικά με το μοντέλο που ακολούθησαν και κατάφεραν να βγάλουν την Ντόρτμουντ από την κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα