Ταϊλάνδη: Βουλευτές συζήταγαν για τον προϋπολογισμό της χώρας και αυτός έβλεπε… τσόντα!

Η απίστευτη δικαιολογία που σκαρφίστηκε ο Ταϊλανδέζος βουλευτής

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Βουλή της Ταϊλάνδης, κατά την διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό της χώρας όταν έπιασαν τα πράσα έναν βουλευτή, ο οποίος παρακολουθούσε στο κινητό του βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με γυμνές γυναίκες.

Για κακή του τύχη όμως, δημοσιογράφοι από το θεωρείο -όπως και στην περίπτωση ενός Ινδονήσιου βουλευτή το 2011 – αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του και μάλιστα τράβηξαν και τις σχετικές φωτογραφίες όσο ο Ρονατέπ Ανουβάτ παρακολουθούσε το ροζ βίντεο έχοντας βγάλει και τη μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού για να βλέπει καλύτερα τις εικόνες.

Η απίστευτη δικαιολογία που σκαρφίστηκε

Όταν μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Βουλής της Ταϊλάνδης οι ρεπόρτερ «στρίμωξαν» με τις ερωτήσεις τους τον «άτακτο» πολιτικό του κόμματος Παλάνγκ Πρατσαράτ, ο βουλευτής σε άβολη θέση παραδέχθηκε ότι έβλεπε το πορνογραφικό βίντεο, αλλά επικαλέστηκε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ μια απίστευτη δικαιολογία: υποστήριξε ότι έχει λάβει ένα μήνυμα από μια κοπέλα που «ζητούσε βοήθεια» κι η οποία «ήθελε χρήματα» και κοίταζε με προσηλωμένο ενδιαφέρον τις εικόνες για να ελέγξει τι συνέβαινε στο βίντεο και να εκτιμήσει έτσι «αν κινδύνευε» το κορίτσι!

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, είπε, τον απαθανάτισαν σε φωτογραφία με στόχο πιθανώς τη δυσφήμησή του! Ο πρόεδρος της Βουλής της Ταϊλάνδης, Τσουάν Λεεκπάι, σχολίασε ότι μόνον συστάσεις μπορεί να κάνει στον βουλευτή, αφού ο κανονισμός δεν απαγορεύει στα μέλη της Βουλής να παρακολουθούν ΜΜΕ (!) «οιασδήποτε φύσης» κι εξάλλου ουδείς συνάδελφός του παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του Ανουβάτ μέσα στο «ναό της Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα