Τάσος Κάκος: Διπλωμάτης βικτοριανής εποχής με μαλλί μπούκλες σε μπερζέρα των 400 ευρώ

Είναι διαφορετικό να είσαι χαϊλίκι, ρε φίλε. Κλασάτος. Εκπέμπεις από μακριά ότι κάποιος είσαι. Κι ας είσαι απλά ένας Τάσος Κάκος. Είναι το στυλ, ρε παιδί μου. Το κουστούμι με την γραβάτα κολλημένη με μέλι για να μην μετακινείται.

Ο Τάσος, σαν Άγγλος μπουρζουά του περασμένου αιώνα, έτσι και είχε περούκα με μπούκλες. Διπλωμάτης στην βικτοριανή εποχή. Και βγήκε από το σπίτι του βέβαια. Κι ένας Κάκος δεν θα μπορούσε να κάθεται στο γραφείο του, βέβαια. Είναι ξενέρα για έναν Κάκο να βγαίνει στην τηλεόραση από το γραφείο του. Ήταν καθισμένος σε μπερζέρα ο Τάσος για να δικαιώσει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα για την Super League 1.

Ούτε καν σε ακριβή καρέκλα. Μπερζέρα Brandon με υποπόδιο. Πάνω από 400 ευρώ η μία. Και δεν έχει καμία σημασία που είπε ότι το δεύτερο πέναλτι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα, ήταν πεναλτάρα. Κολλημένα τα χέρια του Μπρούσιτς, πέναλτι ο Τάσος. Σημασία έχει το φαίνεσθαι, ρε φίλε. Όχι τι λες και πώς το λες.

Άλλωστε εκ των προτέρων ξέραμε ότι θα το σφύριζε πέναλτι. Σημασία έχει η χλίδα ρε φίλε. Άπαξ και τσεπώνεις οκτώ το μήνα, μπορεί και να κοιμάσαι στην μπερζέρα, άμα βαριέσαι να πας στο κρεβάτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα