Τάσος Ξιαρχό: «Με βίασαν όταν ήμουν 6 χρονών»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο The 2Night Show, και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε με δάκρυα στα μάτια, για τον βιασμό που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για την αδιάφορη στάση που κράτησαν οι γονείς του προς τον ίδιο. Ο χορογράφος που μαζί με την Κόνι Μεταξά είχαν εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή με τον τρόπο που προσέγγιζαν κάθε τραγούδι, με αποτέλεσμα βγουν νικητές στο JU2S, έκανε κατάθεση ψυχής

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή που αργότερα έγιναν τρεις, με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ξεκάθαρα. Ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ.

Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Ούτε ακόμη μ’ έχουν ρωτήσει να τους πω. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά»

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα