Τατσόπουλος σε Κουφοντίνα: «Η δική σου οικογένεια ήρθε στο προσκήνιο με σφαίρες»

Ξέσπασε ο Πέτρος Τατσόπουλος για το πολιτικό μανιφέστο εναντίον της κυβέρνησης που έβγαλε ο αρχιδολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας,.

Mε ανάρτησή του στα social media ο Πέτρος Τατσόπουλος εξουδετερώνει την πολιτική βόμβα του τρομοκράτη-εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε στη λήξη της απεργίας πείνας που έκανε.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η οικογένεια που κυβερνά ήρθε στην εξουσία με εκλογές. Αύριο πάλι με εκλογές μπορεί να φύγει, όπως έφυγε πάλι στο παρελθόν. Η δική σου οικογένεια ήρθε στο προσκήνιο με σφαίρες. Δεν θα ερχόταν στο προσκήνιο εάν δεν έσκαγε μια βόμβα στα χέρια ενός συντρόφου σου. Εάν δεν έσκαγε μια βόμβα στα χέρια ενός συντρόφου σου, θα έσκαγε στα χέρια ή στα πόδια κάποιου “στόχου” σου ή κάποιου ανυποψίαστου περαστικού, ξέρεις, από εκείνες τις αναλώσιμες “παράπλευρες απώλειες”. Εάν δεν έσκαγε μια βόμβα στα χέρια ενός συντρόφου σου, η δική σου οικογένεια δεν θα ερχόταν στο προσκήνιο ούτε με σφαίρες. Θα συνέχιζες να μοιράζεις σφαίρες, να πηγαίνεις διακοπές, να ασχολείσαι με τα μελίσσια σου και να επενδύεις στο χρηματιστήριο, όπως έκανες το 1999. Για να ξέρουμε για ποιον οικογενειάρχη μιλάμε. Ποιον επενδυτή. Ποιον δολοφόνο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα