«Ταξίδια στην Ιταλία που πλήρωνε ο Ρώσος μεγιστάνας»

Σε μια ανακοίνωση προχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή μέσω των social media και αναφέρουν διάφορα περιστατικά που έχουν γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα κάνουν αναφορά σε Ρώσο μεγιστάνα και σε ταξίδια που πλήρωνε,

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

“Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα επεισόδιο της εύθυμης τηλεοπτικής σειράς «ελληνικό ποδόσφαιρο», αυτή τη φορά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και σε αυτή τη περίπτωση με μια κίνηση αποφασιστική, τη μη ύπαρξη ποδοσφαιρικού τμήματος, χαλάσαμε τα σχέδια κάποιων οι οποίοι ετοίμαζαν νέο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στα πλαίσια αυτού του νέου επεισοδίου διαβάσαμε την ανακοίνωση των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσ/νίκης, οι οποίοι υπερασπίζονται και πλέκουν το εγκώμιο των συναδέλφων τους του τμήματος αθλητικής βίας.

Κι εμείς λοιπόν δηλώνουμε αλληλέγγυοι και μάλιστα θα θέλαμε να αναφέρουμε διάφορα περιστατικά ώστε να καταδείξουμε ότι η οποιαδήποτε σπίλωση τους. θα μας βρει απέναντι!

Ξέχασαν λοιπόν να αναφέρουν οι αγαπητοί υπάλληλοι για τα πανό που έφυγαν μόνα τους από ένα σπίτι το οποίο επιτηρούνταν μιας και ο ένοικος καταζητούνταν και κατέληξαν στα χέρια αντίπαλων οπαδών.

Ξέχασαν να αναφέρουν για τις δίκες στις οποίες οδήγησαν με κατηγορίες για ανθρωποκτονία ανθρώπους τους οποίους αθώωναν τα ίδια τα στοιχεία που προσκόμιζαν.

Ξέχασαν να αναφέρουν πως στη συγκεκριμένη δίκη «έκρυψαν» κλήσεις που λάμβαναν χώρα τη στιγμή του ατυχήματος και η κεραία του κινητού που χρησιμοποιούνταν ήταν περίπου 1 χλμ μακριά.

Ξέχασαν να αναφέρουν πώς βασάνιζαν προσαχθέντα ο οποίος ήταν με χειροπέδες χτυπώντας τον για να «ομολογήσει» συγκεκριμένο όνομα ως αυτουργό επεισοδίου.

Ξέχασαν να αναφέρουν πως υπήρξαν προπομποί επίθεσης σε εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΗ όπου εντός υπήρχε προπόνηση αθλητριών βόλεϊ.

Ξέχασαν να αναφέρουν πως ακολουθούσαν μηχανοκίνητη ομάδα οπαδών άλλης ομάδας της πόλης η οποία επιτέθηκε σε εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΗ την ώρα που έκαναν προπόνηση οι ακαδημίες του ποδοσφαίρου και όταν από μέσα βγήκαν γονείς αλλά και οπαδοί που έπιναν καφέ και τους καταδίωξαν μίλησαν για ραντεβού και ήθελαν να συλλάβουν τους αμυνόμενους γιατί πάνω στο σκηνικό ξυλοφόρτωσαν κι αυτούς.

Ξέχασαν να αναφέρουν τα πανηγύρια τους, όταν κλιμάκια του ικα τα οποία συνόδευαν πήγαιναν σε συγκεκριμένα μαγαζιά και έκοβαν 10χίλιαρα πρόστιμα.

Ξέχασαν να αναφέρουν τη συνεργασία με τους μπράβους της εποχής καγιούλη οι οποίοι τυχαία ήταν και υπάλληλοι ομάδας της πόλης.

Ξέχασαν τις επισκέψεις σε δουλειές και την τρομοκράτηση των εργοδοτών.

Ξέχασαν τα δεκάδες, πάνω από 50, δικαστήρια για πυρσούς με τα οποία βάφουν μπλε τα τμήματα ολόκληρης της βορείου Ελλάδος κάθε Κυριακή. Αλήθεια γιατί στα τμήματα είμαστε μόνοι μας; Ωχ! Ναι! Για να ξεκινήσεις να παρουσιάζεσαι κάθε Κυριακή πρέπει να φτάσει το χαρτί της απόφασης του δικαστηρίου στο οικείο αστυνομικό τμήμα και αυτή είναι δουλειά της συγκεκριμένης υπηρεσίας η οποία καμιά φορά καθυστερεί. Σε μας πάντως τρεις μέρες κάνει! ( Να ένα ωραίο θέμα που θα μπορούσε να ψάξει ένας εισαγγελέας)

Ξέχασαν για τα ταξίδια στην Ιταλία που πλήρωνε ο Ρώσος γεμιστάνας.

Δεν ξέχασαν να αναφέρουν τις πολλές συλλήψεις. Αυτό που ξέχασαν όμως να σχολιάσουν είναι ότι με κάποιο μαγικό τρόπο οι συλλήψεις συγκεκριμένων οπαδών της πόλης συνοδεύονται από μια δικογραφία και μια μαρτυρία αστυνομικού η οποία τους δικαιώνει στο 90%. Και αυτό το 10% δεν τους ξεφεύγει απλά τα παιδιά καμιά φορά εκτελούν και ενδοοπαδικά συμβόλαια.

Εμείς πάντως να ξέρετε δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε κώστα και δεν συγχωρούμε κιόλας. Το μίσος μας και η σιχαμάρα μας για τη βρώμικη ύπαρξη σου δεν μας το επιτρέπει. Αυτό να το θυμάσαι.

ΥΓ: Αλήθεια εκείνη τη φώτο με το παλαιστινιακό στο ούντινε γιατί την κατέβασες από το φουμπού. Αν την έχεις χάσει για κάποιο λόγο εμείς την έχουμε να ξέρεις. Επίσης μην περιμένεις να έρθουμε να πάρουμε τα πανιά. Αν ποτέ καταφέρουμε να εισβάλουμε στη ΓΑΔΑ και τα πάρουμε με τον τρόπο που πρέπει τότε και μόνο τότε θα τα ξανακρεμάσουμε. Εμείς βλέπεις δεν παίρνουμε δώρα από μπάτσους!

Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει. Όλα όσα προαναφέραμε είναι αποκύημα της άρρωστης φαντασίας μας και ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα και καταστάσεις”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα