«Τελειώνει» από ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Σαρλ Ιτζάνζ, απόφαση που φαίνεται να είναι ειλημμένη από τους διοικούντες την ΠΑΕ και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης ενημερώθηκε σχετικά και δεν έχει πλέον στα πλάνα του τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Ο Ιτάνζ υπέπεσε προσφάτως σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα, αφού αρχικά έμεινε στην Αθήνα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια όπως ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ στην τελευταία προπόνηση πριν το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ έδειξε αδιαφορία κατά τον Γεωργιάδη. Ο Καμερουνέζος είναι πλέον «ξένο σώμα» κατόπιν εντολής της διοίκησης και σύντομα αναμένεται να πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε αντίθεση με τον Ιτάνζ, ανάλογη εξέλιξη «γλίτωσε» ο Αμπντούλ Καμαρά, ο οποίος ζήτησε συγνώμη για τη χειρονομία που έκανε στον Βούκιτς, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, και το θέμα του θεωρείται λήξαν. Ο τελευταίος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σε αντίθεση με τον Ιτάνζ που του απαγορεύτηκε να προπονηθεί.

Διαβάστε επίσης