Τελειώνει από την ΕΣΕΕ ο Κορκίδης κι ετοιμάζεται για τον δήμο Πειραιά

Στις 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τη συγκρότηση του νέου προεδρείου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο σημερινός πρόεδρος, Βασίλης Κορκίδης έχει δηλώσει ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και σε επιστολή του προς τις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους μέλη της ΕΣΕΕ σημειώνει: «σας καλώ να συνεχίσετε τους αγώνες του κλάδου μας με αμείωτο ενδιαφέρον, να σταθείτε αρωγοί στον νέο πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο που εσείς θα εκλέξετε με την ψήφο σας. Δεν θα στηρίξω προσωπικά κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο, γιατί θεωρώ ότι έχετε την ωριμότητα και την πολυετή συλλογική εμπειρία να επιλέξετε τον κατάλληλο για να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.
Σας ευχαριστώ για αυτή την αξέχαστη δεκαετία στην οποία, εν μέσω μιας πρωτόγνωρης για τον τόπο κρίσης, καταφέραμε να αναδείξουμε την ΕΣΕΕ στον πλέον συνεπή κοινωνικό εταίρο και σε άξιο εκπρόσωπο του εμπορικού συνδικαλισμού».

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του στην ΕΣΕΕ ο Βασίλης Κορκίδης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα